ALI.HH 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ درد من کشته شمشیر بلا میداند سوز من سوخته داغ جفا میداند 2 لینک به دیدگاه
AavaA93 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ دیدی دلا که آخر پیری و زهد و علم با من چه کرد دیده معشوقه باز من 2 لینک به دیدگاه
ALI.HH 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ نازك چو نهال نو دميده خوش طبع و لطيف و آرميده 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ هر نا کس و کس مي کند آزار دل من با آنکه به گيتي سر آزار کسم نيست 3 لینک به دیدگاه
emanrahemi 439 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ داشتم داشتم حساب نیست دارم دارم حساب است 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام 3 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالیست حال هجران تو ندانی که چه مشکل حالیست 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ ترسم از آن قوم که بر دردکشان می خندند بر سر کار خرابات کنند ایمان را 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ از دوست به يادگار دردي دارم كان درد به هزار درمان ندهم 2 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ منو تو چه دنیای پهناوری افریدیم منو تو به سوی افق های نا اشناپر کشیدیم... 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ ملکا ذکر تو گو یم که تو پاکی و خدایی نروم جز به همان ره که توام راهنمایی 1 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ یاری ار با من نداری باری از دردم مکاه باش ازار دل ار ارام جانم نیستی 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ يوسف گمگشته باز آيد به كنعان غم مخور كليه احزان شود روزي گلستان غم مخور 1 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ روز اول با خود گفتم دیگرش هرگز نخواهم دید روز دوم باز میگفتم لیک با اندوه و با تردید 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ دریاب دمی که میتوانی بشتاب که عمر در شتاب است 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه زدند 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ آسمان بار امانت نتوانست کشیدقرعه کار به نام من دیوانه زدند مهندس با ت! دوستان شرح پریشانی من گوش کنید داستان غم پنهانی من گوش کنید 1 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ دیدی که رسوا شد دلم غرق ما شد دلم دیدی که من با این دل بی ارزو عاشق شدم با ان همه ازادگی بر زلف او عاشق شدم 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ مرو چو بخت من ای چشم مست یار بخواب که در پی است ز هر سویت آه بیداری 1 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ یاد دارم در غروبی سرد سرد میگشت از کوچه ی ما دوره گرد داد میزد کهنه قالی میخرم دست دوم جنس عالی میخرم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده