Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ نبايد بستن اندر چيز و كس دل كه دل برداشتن كاريست مشكل ل بده لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ نبايد بستن اندر چيز و كس دل كه دل برداشتن كاريست مشكلل بدهلشگر خواب اورند بر دل و جانت شکست...شب همه شب همدم دیده بیدار باش لینک به دیدگاه
fateh1 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ شمع من روز نیامدی که شبم بفروزی جان من وقت نیامد که به تن بازآیی لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ شمع من روز نیامدی که شبم بفروزیجان من وقت نیامد که به تن بازآیی یار مرا غار مرا هند جگر خوار مرا... یار تویی غارتویی خواجه نگهدار مرا... لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ آنان كه خاك را به نظر كيميا كنند آيا بود كه گوشه ي چشمي به ما كنند لینک به دیدگاه
fateh1 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ دعایی گر نمی گویی به دشنامی عزیزم کن که گر تلخ است شیرین است از آن لب هر چه فرمایی لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ یک جهان بر هم زدم وز جمله بگزیدم تو را من چه می کردم به عالم گر نمی دیدم تو را لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ ادمی راادمیت لازم است...عود را گر بو نباشد هیزم است لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ توخود ای گوهر یکدانه کجایی آخر کز غمت دیده مردم همه دریا باشد لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه ی بشکسته را پیوند کردن مشکل است لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ تو ای تنها تر از تنها به دنبال تو می گردم توای پیدا و ناپیدا به دنبال تو می گردم لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ منشین با نا اهلان که گمراهت کنند...زهر در جامت ریزند و از شربت اگاهت کنند لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ دفتری گر بنویسند ز خوبان جهان تو به سر دفتر خوبان جهان عنوانی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت آن مونس جان مارا بس لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ سود بازار محبت همه آه سرد است تا نکوشید پی گرمی بازار کسی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ یک شبی مجنون نمازش را شکست بی وضو در کوچه لیلا نشست عشق ان شب مست مستش کرده بود فارغ از جام الستش کرده بود لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ دلا تا کی درین کاخ مجازی کنی مانند طفلان خاکبازی؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد لینک به دیدگاه
emanrahemi 439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت کلامی وسلامی نفرستاد لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ دعایم گرچه گیرا نیست، دعایت می کنم امشب، نمیدانم چه می خواهی! از او خواهم برای تو، هر آنچه در دلت خواهی . . . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده