Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کی؟:shad: هر که شد محرم دل در حرم یار بماند وانکه این کار ندانست در انکار بماند 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت کلامی و سلامی نفرستاد 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دردم از یارست و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ مرا مي بيني و هر دم زيادت مي كني دردم تو را مي بينم و ميلم زيادت مي شود هر دم 5 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ مگر تو روی بپوشی و فتنه باز نشانی که من قرار ندارم که دیده از تو بپوشم 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ میخواره و سرگشته و رندیم و نظرباز وان کس که چو ما نیست در این شهر کدام است 5 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ تو نیز باده به چنگ آر و راه صحرا گیر که مرغ نغمه سرا ساز خوش نوا دارد 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ در ازل پرتو حسنت زتجلی دم زد عشق پیدا شدو آتش به همه عالم زد 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ دشنه ی نامرد بر پشتم نشست از غم نامردمی پشتم شکست 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ تا از نتیجه فلک و طور دور اوست تبدیل ماه و سال و خزان و بهار هم 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ میافشان دانه در راه تذروی که ماوا گیرد از سروی به سروی 5 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ يکي پر طمع پيش خوارزمشاه شنيدم که شد بامدادي پگاه چوديدش به خدمت دوتا گشت و راست دگر روي بر خاک ماليد و خواست 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ تنها تو همه جهانی و آنکس کو تو را یافت کو جهان یابد. 4 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ دل مي رود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم احساس سوختن به تماشا نمی شود 1 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ دارم لب خشک و دیده ی تر بپذیر کز خشک و تر جهان همین می دارم 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ من آن آیینه را روزی بدست آرم سکندر وار که گر می گیرد این آتش زمانی ور نمی گیرد 1 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ در خرابیهاست، چون چشم بتان، تعمیر من مرحمت فرما، ز ویرانی عمارت کن مرا 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ از ره مرو به اشوه دنیا که این عجوز مکاره می نشیند و محتاله می رود 1 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ دل كه خونـــابه غــم بود و جگـر گوشه درد بــر سـر آتـش جـــور تــو كبابش كردم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده