afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ روم به خواب كه شايد تو را به خواب ببينم كجاست خواب مگر خواب را به خواب ببينم 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مه تو یار ندارد جز او تو یار مگیر رخش کنار ندارد از او کنار مگیر. 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مست عشقم دار دایم بی خمار :ws44: من نخواهم مستیی کز می رسد. :w00: 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دلم از عشق سهم کمی داشت / برایم با تو بودن عالمی داشت . . . 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا گنج غمت در دل ويرانه مقيم است همواره مرا کوی خرابات مقام است 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا ابد از دوست سبز و تازه ایم او بهاری نیست کو را دی رسد. 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ درد عشقی کشیده ام که مپرس زهر هجری کشیده ام که مپرس 1 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دل و دینم شد و دلبر به ملامت برخاست گفت با ما منشین کز تو سلامت برخاست 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا سر نکنم در سرت ای مایه ناز کوته نکنم ز دامنت دست نیاز. هر چند که راهم به تو دور است و دراز :icon_pf (34): در راه بمیرم و ز تو نگردم باز 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ زکوی میکده برگشته ام زراه خطا مرا دگر زکرم در ره صواب انداز 1 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ زلف او دام است و خالش دانه آن دام و من بر امید دانه ای افتاده ام در دام دوست 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو آتش به نی در زن و در گذر :icon_pf (34): که نه خشک در بیشه ماند و نه تر 2 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ رباب و چنگ به بانگ بلند می گویند که گوش هوش به پیغام اهل راز کنید 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دلش خون شد و راز در دل بماند ولی پایش از گریه در گل بماند. :ws44: 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دمی با غم به سر بردن جهان یکسر نمی ارزد به می بفروش دلق ما کزین بهتر نمی ارزد 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دلم محراب زيبايي چو ابروي تو مي خواهد بهانه كرده و تنها گل روي تو مي خواهد 2 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دیشب گله زلفش با باد همی کردم گفتا غلطی بگذر زین فکرت سودایی 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ يك شب آتش در نيستاني فتاد سوخت چون شمعي كه در جاني فتاد 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دمی رفت و یاد آمدش روی دوست :ws2: دگر خیمه زد بر سر کوی دوست. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده