hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من چه گویم یک رگم هوشیار نیست شر ح یاری را که آنرا یــار نیــست 4 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا که عشقت مطربی آغاز کرد گاه چنگم، گاه تارم روز و شب لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بیا که جان مرا بی تو نیست برگ حیات بیا که چشم مرا بی تو نیست بینایی 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ياري ياران مرا از يار دور افکنده است کافرم گر بعد ازين ياري کنم الا به يار 3 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ رخسار یار گونه آتش از آن گرفت کاین لاله را ز خون جگر آب داده ایم 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مانند علف های لب مردابیم خوابیم و همیشه تا کمر در آبیم مرگ آمده است زندگی را بخورد ما هم که همه کرم سر قلابیم 3 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مرا ز چشم قبول آسمان نمی افکند اگر چو اشک ز روشندلان نبودم من 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نازنينا ما به ناز تو جواني دادهايم ديگر اكنون با جوانان ناز كن با ما چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اگر چه رنگ شفق یافت دامنم از اشک همان ستاره خندان لبم که بودم من 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نر گسش عربده جوی و لبش افسوس کنان نیم شب دوش به بالین من آمد بنشست 3 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو اهل درد نه ای ورنه آتشی جانسوز زبانه می کشد از سینه ای که من دارم 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ می نوش ندانی ز کجا آمدهای خوش باش ندانی بکجا خواهی رفت 3 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تماشای دل من کرده از دور از آن در جان آتش اضطراب است 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا از چه گلی که از تو خالی در عالم آب و گل دلی نیست. 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا گوشه چشمي به من آن سيم تن انداخت خوبان جهان را همه از چشم من انداخت 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا هلاک عاشقان از طره شبرنگ تست وای مسکین عاشقی کو را دل اندر چنگ تست... 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه عشق هر دم آيد غمي از نو به مباركبادم 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من با توام رفتی کجا آهای غریب آشنا چه ساده تو از من بریدی بستی دل رو به جاده ها :ws44: 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آن غنچه كه گل گشت دگر غنچه نگردد وين طرفه لب يار گهي غنـچه گهي گـل 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ لب توست که شکر ز عین او روید نه منتظر که رسید نسیه از بقاع شکر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده