sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ یا از تب غمم شب هجران کشد نکشت یا دردم از وصال تو درمان شود نشد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ دیروزها کسی را دوست می داشتی این روزها دلتنگی،تنهایی،همه عمرمان به همین سادگی گذشت شریعتی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ تو و یک وعده و فارغ ز من هر شب به خواب خوش من و شبها و درد انتظار و دل طپیدنها 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ از آن همیشه ها که نمی دیدمت بگو از آن عبور تیره و تکراری زمان دلگیر می رسد به نظر صبح چهرهات ای اشکِ چشم های تو دریای بیکران 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ناله میلرزد،میرقصد اشک آه بگذار که بگریزم من از تو،ای چشمه ی جوشان گناه شاید آن به که بپرهیزم من 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ نسیمِ صبح ندانم به گوشِ غنچه چه گفت؟ که سر زجیب بر آورد و پیرهن بدرید 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ دیدمت وای چه دیداری وای این چه دیدار دلازاری بود بی گمان برده ای از یاد آن عهد که مرا با تو سروکاری بود 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ در حلقه فقيران قيصر چه كار دارد ؟ در دست بحرنوشان ساغر چه كار دارد ؟ 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ دیروز به یاد تو و آن عشق دل انگیز بر پیکر خود پیرهن سبز نمودم در آینه بر صورت خود خیره شدم باز بند از سر گیسویم آهسته گشودم 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ من مست مي عشقم هشيار نخواهم شد وز خواب خوش مستي بيدار نخواهم شد 2 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ داده صدا بر صدا کف به کف همدگر عازم سیرند باز تازه جوانان عشق 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ قدر مجموعه ی گل مرغ سحر داند و بس که نه هر کو ورقی خواند معانی دانست 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ اگر مستم اگر هشیار اگر خوابم اگر بیدار مرا یارای بودن نیست تو یاری کن مرا ای یار 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ روزی که چرخ از گل ما کوزه ها کند زنهار کاسه ی سر ما پر شراب کن 1 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ نباتی در سراغ دل پی اهل دلی می گشت ز یمن همت حافظ کنون اهل دل است امشب 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ بیار باده که در بارگاه استغنا چه پاسبان و چه سلطان چه هوشیار و چه مست 1 لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ............................ ننوشت پیامی وسلامی نفرستاد صد امه فرستادم و آن شاه سواران............................ پیکی ندوانید و پیامی نفرستاد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ در شگفتم که در این مدت ایام فراق برگرفتی ز حریفان دل و دل میدادت 1 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ تاب بنفشه می دهد طره مشکسای تو ...................... پرده غنچه می درد خنده دلگشای تو:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ و لیکن بدین صورت دلپذیر فریبا مشو صورت خوب گیر ره راست باید نه بالای راست که کافر هم از روی صورت چو ماست (من چه جوری باید تشکر کنم یکی یادم بده) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده