anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ در عشق که او جان و دل و دیده ماست ما جان و دل و دیده هر سه را سوخته ایم 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ مرا مگوی که سعدی طریق عشق رها کن سخن چه فایده گفتن چو پند می ننیوشم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ من نالی خوش نوایم و خاموش ای دریغ لب بر لبم بنه که نواهاست در دلم دستی به سینه ی من شوریده سر گذار بنگر چه آتشی ز تو برپاست در دلم... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ مژه بر هم مزن ای دیده که نتوانم دید که تو با عکسِ رخش دست در آغوش کنی 3 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ یکی را که در بند بینی مخند مبادا که روزی درافتی به بند 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ در آرزوی خاک در یار سوختیم یاد آور ای صبا که نکردی حمایتی 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ يـاران بموافقت چو دیــدار کـنید بـاید کــه ز دوست یـاد بسیار کنید چون باده خوشگوار نوشید به هم نوبت چو به ما رسد نگون سار کنی 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ يا رب كجاست محرم رازى كه يك زمان دل شرح آن دهد كه چه گفت و چها شنيد 4 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ درد هم از درد او پرسان شده کاي عجب اين درد بيدرمان کيست..... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ تا معطر كنم از لطف نسيم تو مشام شمه اى از نفحات نفس يار بيار 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ روز و شبم سر آمد و با یادِ او گذشت یعنی که عمرِ من همه در آرزو گذشت 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ تو شمع انجمنى يك زبان و يكدل شو خيال و كوشش پروانه بين و خندان باش 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ شکر آنرا که دگر باز رسیدی به بهار بیخ نیکی بنشان و ره تحقیق بجوی 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ یا لبم می گذارم بر لبِ میگونِ دوست یا سرم را می گذارم بر سرِ پیمانِ عشق 1 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ یا لبم می گذارم بر لبِ میگونِ دوست یا سرم را می گذارم بر سرِ پیمانِ عشق قم تفرج تعال فرج لی واسقنی من شراب دیر مغان 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ ناوك چشم تو در هر گوشه اى همچو من افتاده دارد صد قتيل 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ لبخندِ تو خلاصۀ خوبیهاست لختی بخند ،خندۀ گل ریباست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ تسبيح و خرقه لذت مستى نبخشدت همت درين عمل طلب از مى فروش كن 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ نیابد محفلم گرمی نه از شمعی نه از جمعی ندارد خاطرم الفت نه با مهری نه با ماهی 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ یا تیر هلاکم بزنی بر دل مجروح یا جان بدهم تا بدهی تیر امان را 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده