sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ دل را كه مرده بود حياتى به جان رسيد تا بوئى از نسيم مى اش در مشام رفت 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ تمام هستی من آیه ی تاریکیست که تو را در خود تکرار کنان به سحرگاه شکفتن ها و رستن های ابدی خواهد برد........ 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ دیو درون نهیب به من زد کاین زر تو را وسیله نان است 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ تو نگفتی که عاشقت تنهاست! که چه اندازه بی تو دلتنگ و...؟ که بیاید خدای ناکرده بر زبانش "دل تو از سنگ و..." 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ واعظان که این جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند ان کار دیگر می کنند 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ دگر این او نبود و حرص او بود که می کاوید شب در گور تنگی 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ یا رب تو آن جوان دلاور نگاهدار کز تیر آه گوشه نشینان حذر نکرد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ درين غوغا كه كس ك س را نپرسد من از پيرمغان منت پذيرم 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ مرا در دل درخت مهربانی / به چه ماند ؟ به سرو بوستانی 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ یا رب مخواه که گدا معتبر شود گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ درين صوفى وشان دردى نديدم كه صافى باد عيش درد نوشان 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ نه شنیدی و مباد آنكه ببینی روزی ماتمی را كه به جان داشتم از ماتمشان... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ نرگس كرشمه مى برداز حد برون خرام اى من فداى شيوه چشم سياه تو 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی غروب می شد وقتی غروب می شد كاش آن غروب ها را از یاد برده بودم... 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ منم كه بى تو نفس مى كشم زهى خجلت مگر تو عفو كنى ورنه چيست عذر گناه 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ [h=2][/h] همی گردم به گرد هر سرایی نمییابم نشان دوست جایی 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ یا به تیغی که به دستم افتد جامه تازه طفلان بدرم 3 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ مگر به تیغ اجل خیمه برکنم ور نی رمیدن از در دولت نه رسم و راه من است 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ تا تو بر من عاشقی ای محترم پرده برکش من به تو عاشقترم 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ من با تو ام ای رفیق ! با تو همراه تو پیش می نهم گام در شادی تو شریک هستم بر جام می تو می زنم جام... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده