*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ ز مشکلات طریقت عنان متاب ای دل که مرد راه نیندیشد از نشیب و فراز 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ ز غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من که در او اثر ندارد 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ ره بیداد گران بخت من آموخت ترا ورنه دانم تو کجا و ره بیداد گران 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد بختم ار یار شود رختم ازینجا ببرد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ در بيابان گر به شوق كعبه خواهى زد قدم سر زنشها گر كند خار مغيلان غم مخور 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ رسم بد عهدی ایام چو دید ابر بهار گریه اش بر سمن و سنبل و نسرین امد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ دل كز طواف كعبه كويت وقوف يافت از شوق آن حريم ندارد سر حجاز 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ زفکر تفرقه بازای تا شوی مجموع به حکم انکه چو شد اهرمن سروش امد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ دى گفت طبيب از سر حسرت چو مراديد هيهات كه رنج تو ز قانون شفا رفت 3 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ تا نگرید طفلک حلوا فروش دیگ بخشایش کجا آید به جوش ...؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ شب وصلست و طی شد نامه ی هجر سلام فیه حتی مطلع الفجر... 4 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ روزها رفتند و من دیگر خود نمیدانم کدامینم آن من سر سخت مغرورم یا من مغلوب دیرینم ....؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ من پیر سال و ماه نیم یار بیوفاست بر من چو عمر میگذرد پیر ازان شدم 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ مرا ، آتش صدا كن تا بسوزانم سراپایت مرا باران صلا ده تا ببارم بر عطش هایت مرا اندوه بشناس و كمك كن تا بیامیزم مثال سرنوشتم با سرشت چشم زیبایت... 7 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ تو اگر به هر نگاهی ببری هزارها دل نرسد بدان نگارا که دلی نگاهداری 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ یکی بی زبان مردم آهنگرم ز شاه آتش آید همی بر سرم 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ مجمع خوبی و لطف است عذار چو مهش لیکنش مهر و وفا نیست خدایا بدهش 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ مجمع خوبی و لطف است عذار چو مهشلیکنش مهر و وفا نیست خدایا بدهش شماریت با من بباید گرفت بمان تا جهان ماند اندر شگفت 5 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ تویی بهانه ی آن ابرها که می گریند بیا که صاف شود این هوای بارانی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده