sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ هر چه جز بار غمت بر دل مسكين منست برود از دل من وز دل من آن نرود 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ دل دردمند ما را كه اسير توست يارا! به وصال, مرهمی نه چو به انتظار خستی... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ يار اگر رفت و حق صحبت ديرين نشناخت حاش لله كه روم من ز پى يار دگر 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ رفتی و همچنان به خیال من اندری گویی که در برابر چشمم مصوری... 4 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق رهر بی سر و پایی نکنیم 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ ماهی شدن به هیچ نیرزد نهنگ باش بگریز از این حقارت آرامشی كه جوست... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ تو نازك طبعى و طاقت نيارى گرانيهاى مشتى دلق پوشان 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ نثار خاک رهت نقد جان من هرچند که نیست نقد روان را بر تو مقداری... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ ياران همنشين همه از هم جدا شدند مائيم و آستانه دولت پناه تو 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ وقت را غنیمت دان آنقدر که بتوانی حاصل از حیات ای جان این دمست تا دانی... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ یك گام دور گشتی و نزدیك تر شدی عشق است و هیچ سوی غریبش هزار سوست... 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ تا از تو هم آزرده شوم سرزنشم کن آه این منم ای آینه! کم سرزنشم کن آن روز که من دل به سر زلف تو بستم دل سرزنشم کرد، تو هم سرزنشم کن 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ ندار عشقم و با دل سر قمارم نیست که تاب و طاقت آن مستی و خمارم نیست 1 لینک به دیدگاه
ساربان 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ تو خود چه لعبتی ای شهسوار شیرین کار نه در برابر چشمی نه غایب از نظری 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ یکی لشگری خواهم انگیختن ابا دیو مردم بر آمیختن 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ نگارم دوش در مجلس بعزم رقص چون برخاست گره بگشود از ابرو و بر دلهاى ياران زد 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ نگارم دوش در مجلس بعزم رقص چون برخاست گره بگشود از ابرو و بر دلهاى ياران زد دل که آیینه صافیست غباری دارد از خدا می طلبم صحبت روشن رایی 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ یاد آن که جز به روی منش دیده وانبود وان سست عهد جز سری از ماسوا نبود 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ دل شکسته حافظ به خاک خواهد برد چو لاله داغ هوایی که بر جگر دارد 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ در جوانی همه با یاد تو دلخوش بودم پیرم و از تو همان ساخته با یاد هنوز 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده