*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دو نصیحت کنمت بشنو و صد گنج ببر از در عیش دراو بره عیب مپوی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ يا رب سببى ساز كه يارم به سلامت باز آيد وبرهاند ما ز بند ملامت 2 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو/تا تو به داد من رسی،من به خدا رسیده ام 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ مرا در منزل جانان چه امن عيش چون هردم جرس فرياد مى دارد كه بر بنديد محملها 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ ای پیک راستان خبر یار ما بگو احوال گل به بلبل دستان سرا بگو... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ وصل تو اجل را ز سرم دور همى داشت از دولت هجر تو كنون دور نماندست 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ تویی جواب سوال قدیم بود و نبود چنانچه پاسخ هر چون و هر چرا كه تویی... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ ياد باد آن كه ز ما وقت سفر ياد نكرد به وداعى دل غمديده ء ما شاد نكرد 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دل خسته ی من گرش همتی هست نخواهد ز سنگین دلان مومیائی... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ یك گام دور گشتی و نزدیك تر شدی عشق است و هیچ سوی غریبش هزار سوست... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه ء عشق هر دم آيد غمى از نوبه مبارك بادم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من با تو از بلندی و پستی گذشته ام كوتاه گیر قصه ی پست و بلند را...[h=1][/h] 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ از آب ديده صد ره طوفان نوح ديدم وز لوح سينه نقشت هرگز نگشت زايل 2 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ لازمه عاشقیست رفتن و دیدن ز دور/ور نه ز نزدیک هم رخصت دیدار هست 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ تا گل روی تو دیدم، همه گلها خارند تا تو را یار گرفتم، همه خلق اغیارند 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ دل چون شکسته سازم ز گذشته های شیرین چه ترانه های ه محزون که به یادگار دارد 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ دریغ و درد که تا این زمان ندانستم که کیمیای سعادت رفیق بود،رفیق... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ قلم را ان زبان نبود که سر عشق گوید باز و رای حد تقدیر است شرح ارزومندی 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ یک نظر دیدنتان گرچه حلال است برو عشق در باغ دلت میوه ی کال است برو... 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ وصال او ز عمر جاودان به ... خداوندا مرا آن ده که آن به به شمشیرم زد و با کس نگفتم ... که راز دوست از دشمن نهان به 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده