*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ زانکه نازیبد زبون را این خدایی ها من کجا و زین تن خاکی جدایی ها من کجا و از جهان،این قتلگاه شوم ناگهان پرواز کردن ها،رهایی ها 1 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ الا یا ایها الساقی ادالکاسن و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاده مشکلها 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ ای دوست شاد باش که شادی سزای توست این گنج مزد طاقت رنج آزمای توست صبح امید و پرتو دیدار و بزم مهر ای دل بیا که این همه اجر وفای توست... 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ درپست بالا ادرکاسا صحیح است. +++++++++++++++++++++++ از در درآمدی و من از خود به درشدم گویی کز این جهان به جهان دگر شدم 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ ما را چه غم سود و زیان است که هرگز سودای تو را برسر بازار نبردیم با حسن فروشان بهل این گرمی بازار ما یوسف خود را به خریدارنبردیم... 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک چند روزی ست قفسی ساخته ام از بدنم 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ ما زنده از انیم که ارام نگیریم موجیم که اسودگی ما عدم ماست 2 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ تو را تیشه دادم که هیزم کنی ندادم که دیوار مردم کنی 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ یار بی پرده از در و دیوار در تجلیست یا اولی الابصار 3 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خاست که اندر طلب طعمه پر و بال بیاراست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ تو كز سراى طبيعت نمى روى بيرون كجا به كوى طريقت گذر توانى كرد 1 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ دست در دامن مولا زد در که علی بگذر و از ما مگذر 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ رندان تشنه لب را آبى نمى دهد كس گوئى ولى شناسان رفتند ازين ولايت لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ يارب تو آن جوان دلاور نگاه دار كز تير آه گوشه نشينان حذر نكرد 4 لینک به دیدگاه
armun 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ يارب تو آن جوان دلاور نگاه دار كز تير آه گوشه نشينان حذر نكرد دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ دیدم به خواب دوش که ماهی برآمدی کز عکس روی او شب هجران سرآمدی... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ یار بیگانه مشو تا نبری از خویشم غم اغیار مخور تا نکنی ناشادم 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ ملک این مزرعه دانی که ثباتی ندهد آتشی از جگر جان در املاک انداز... 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ زندگی شد من و یک سلسله ناکامیها مستم از ساغر خون جگر آشامیها 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده