AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ بي مزد بود و منت هر خدمتي كه كردم يارب مباد كس را مخدوم بي عنايت 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ تو شمع انجمنى يك زبان و يكدل شو خيال و كوشش پروانه بين و خندان باش 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ تو كیستی ؟ كه سفركردن از هوایت را نمی توانم حتی به بالهای خیال... لب فرو بسته از شراب و طعام چون فرشته نه چاشت خورده نه شام 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ تو شمع انجمنى يك زبان و يكدل شو خيال و كوشش پروانه بين و خندان باش شرم ما باد از این جهانداری شرم ما باد از این جهان خواری 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ ما به اندازه هم سهم ز دریا بردیم هیچكس مثل تو ومن به تفاهم نرسید خواستی شعر بخوانم دهنم شیرین شد ماه طعم غزلم را ز نگاه تو چشید... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ بچه هاااااااااااااا میگم صبر کنین بعد پست بدین...خیلی باحال شده الان...یه ذره دقت کنین... 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ ما به اندازه هم سهم ز دریا بردیم هیچكس مثل تو ومن به تفاهم نرسید خواستی شعر بخوانم دهنم شیرین شد ماه طعم غزلم را ز نگاه تو چشید... دست از عدل و داد داشته ای ظالمان بر جهان گماشته ای 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ بچه هاااااااااااااا میگم صبر کنین بعد پست بدین...خیلی باحال شده الان...یه ذره دقت کنین... سلام. invisible میای و میری, ندیدیم تو هم هستی !!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلام. invisible میای و میری, ندیدیم تو هم هستی !!!!!!!!!!! من و این حرفا... با ی که تموم کردی شعرتو: یکی مرغ چمن بود که جفت دل من بود جهان لانه ی او نیتس پی لانه بگردید یکی ساقی مست است پس پرده نشسته ست قدح پیش فرستاد که مستانه بگردید... 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ من و این حرفا... با ی که تموم کردی شعرتو: یکی مرغ چمن بود که جفت دل من بود جهان لانه ی او نیتس پی لانه بگردید یکی ساقی مست است پس پرده نشسته ست قدح پیش فرستاد که مستانه بگردید... دی نبودت به تارک سر تاج و از تو فردا اجل کند تاراج 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ جان پرورست لطف تو ای اشک ژاله ، لیک دیر آمدی و کار گل پرپرم گذشت... 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ تمام عمر بستیم و شکستیم بجز بار پشیمانی نبستیم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ من نه آنم كه به توصیف خطا بنشینم این تو هستی كه سزاوار تو باز اینها نیست... 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ من نه آنم كه به توصیف خطا بنشینم این تو هستی كه سزاوار تو باز اینها نیست... تا می توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمی باشد 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ در گوشه ای از آسمان ابری شبیه سایه ی من بود ابری كه شاید مثل من آماده ی فریاد كردن بود من رهسپار قله و او راهی دره تلاقی مان پای اجاقی كه هنوزش آتشی از پیش بر تن بود... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ دیگر ز نرد هستیم امید برد نیست کاز طاق و جفت، آنچه مرا بود باختم 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ ما قصه ی دل جز به بر یار نبردیم و ز یار شکایت سوی اغیار نبردیم معلوم نشد صدق دل و سر محبت تا این سر سودازده بر دار نبردیم... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ من كه ملول گشتمى از نفس فرشتگان قال و مقال عالمى مى كشم از براى تو 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ وفا از خواجگان شهر با من کمال دولت و دین بالوفا کرد 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ دوش ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده