sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ آن كس كه منع ما ز خرابات مى كند گو در حضور پير من اين ماجرا بگو 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ وفا و عهد نکو باشد ار بیاموزی وگرنه هر که تو بینی ستمگری داند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ دلا دايم گداى كوى او باش به حكم آن كه دولت جاودان به 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ همچو دودی کز آتشی خیزد از تن خویشتن جدا گشتم سر خوش و شادمان از این سودا که ز بندی گران رها گشتم... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ مسند به باغ بر كه به خدمت چو بندگان استاده است سرو و كمر بسته است نى 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ یار دلدار من ار قلب بدینسان شکند ببرد زود به جانداری خود پادشهش 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ شب وصلست و طی شد نامه ی هجر سلام فیه حتی مطلع الفجر... 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ شب وصلست و طی شد نامه ی هجرسلام فیه حتی مطلع الفجر... راه صد دشمنم از بهر تو می باید داد تا یکی دوست ببینم که بگوید خبرت 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ تاج شاهی طلبی گوهر ذاتی بنمای ور خود از تخمه ی جمشید و فریدون باشی... 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ یار زیبا گر هزارت وحشت از وی در دل است بامدادی روی او دیدن صباح مقبل است 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ تعبیر رفت یار سفر کرده می رسد ای کاج هرچه زودتر از در درآمدی... لینک به دیدگاه
qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ تعبیر رفت یار سفر کرده می رسدای کاج هرچه زودتر از در درآمدی... (آقا قلی سلام میکنه! آقا قلی میگه این جوری که فایده نداره ممکنه یه بیت شعر 100 بار تکرار بشه و هیچکس نفهمه!!!) یار بی پرده از در و دیوار/در تجلی است یا اولی الابصار 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ روزگاری شد که در میخانه خدمت می کنم در لباس فقر کار اهل دولت می کنم... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ مباد عمر درین آرزو تباه کنم که بی رقیب به رویت دمی نگاه کنم تو دور از منی ای نازنین من ، بگذار به یاد چشم تو این نامه را سیاه کنم... 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ من نگویم که کنون با که نشین و چه بنوش که تو خود دانی اگر زیرک و عاقل باشی... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ یا نه تو هم با هر بهانه شانه خالی كن از من من این برشانه ها بار گران ای دوست نامهربانی را هم از تو دوست خواهم داشت بیهوده می كوشی بمانی مهربان ای دوست... لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ یا نه تو هم با هر بهانه شانه خالی كن از من من این برشانه ها بار گران ای دوست نامهربانی را هم از تو دوست خواهم داشت بیهوده می كوشی بمانی مهربان ای دوست... تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن است جان به فداي نگهت اين چه نگاه كردن است 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن استجان به فداي نگهت اين چه نگاه كردن است :icon_gol: تا گل غربت نرویاند بهار از خاك جانم با خزانت نیز خواهم ساخت خاك بی خزانم گرچه خشتی از تو را حتی به رویا هم ندارم زیر سقف آشناییهات می خواهم بمانم... 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ :icon_gol: تا گل غربت نرویاند بهار از خاك جانم با خزانت نیز خواهم ساخت خاك بی خزانم گرچه خشتی از تو را حتی به رویا هم ندارم زیر سقف آشناییهات می خواهم بمانم... مرا نیست هراسی ز نیروی مشت مرا ناجوانمردی خلق کشت مهر کردم به مردم بسی نچیدم گل مردمی از کسی 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ مرا نیست هراسی ز نیروی مشت مرا ناجوانمردی خلق کشت مهر کردم به مردم بسی نچیدم گل مردمی از کسی یا نبد هیچکس از باده فروشان بیدار یا که من هیچ بدم،هیچکسم در نگشود... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده