ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ کجا بودم کجا رفتم کجایم من نمیدانم به تاریکی در افتادم ره روشن نمیدانم 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس،کس نمیگردد یدین بالا نشینی ها 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ از ما خبر کعبه ی مقصود مپرسید ما بی خبران قافله ی ریگ روانیم 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ من از طرح نگاه تو امید مبهمی دارم نگاهت را مگیر از من که با ان عالمی دارم 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ مستی نه از پیاله نه از خم شروع شد از جاده ی سه شنبه شب قم شروع شد 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ مستی نه از پیاله نه از خم شروع شداز جاده ی سه شنبه شب قم شروع شد دوش در خوابم در آغوش آمدی وین نپندارم که بینم جز به خواب 3 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ به روز واقعه تابوت ما سرو کنید که میرویم به باغ بلند بالایی 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ یا رب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ شاه شمشاد قدان خسرو شیرین دهنان که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت به غمزه مساله اموز صد مدرس شد 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ دیدی که یار جز سر جور و ستم نداشت بشکست و عهد و ز غم ما هیچ غم نداشت... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ تا درخت دوستى كى بر دهد حاليا رفتيم و تخمى كاشتيم 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ می کشیم از قدح لاله شرابی موهوم چشم بد دور که بی مطرب و می مدهوشیم... 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ می کشیم از قدح لاله شرابی موهومچشم بد دور که بی مطرب و می مدهوشیم... معنی اختیار فاعل چیست آنکه فاعل چو فعل را نگریست 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ تا رها سازم سرودم را عشق را آیینه كردم در دل آیینه تصویری ندانم از كجا رویید... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ دل ديوانه از آن شد كه نصيحت شنود مگرش هم ز سر زلف تو زنجير كنم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ مردم از درد و نمی آیی به بالینم هنوز مرگ خود می بینم و رویت نمی بینم هنوز بر لب آمد جان و رفتند آشنایان از سرم شمع را نازم که می گرید به بالینم هنوز... 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم ناز بنیاد مکن تا نکنی بنیادم... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ مست بگذشت و نظر بر من درويش انداخت گفت اى چشم و چراغ همه شيرين سخنان 1 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ نصیحت گوش کن جانا که ازجان دوست تردارند جوانان سعادتمند پندپیر دانا را حدیث ازمطرب ومی گو وراز دهرکمترجو که کس نگشود ونگشاید به حکمت این معمارا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده