ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ تو شمعِ مجلس افروزی و من پروانۀ وصل نشستن از تو ،بر گردِ تو گشتن از من است امشب 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ شیوه ی چشمت فریب جنگ داشت ما غلط کردیم و صلح انگاشتیم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ منم كه ديده به ديدار دوست كردم باز چه شكر گويمت اى كار ساز بنده نواز 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ زان باده که در میکده ی عشق فروشند ما را دو سه ساغر بده و گو رمضان باش 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ شيوه ء حور و پرى گرچه لطيف است ولى خوبى آنست و لطافت كه فلانى دارد 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ شيوه ء حور و پرى گرچه لطيف است ولى خوبى آنست و لطافت كه فلانى دارددعای صبح اه شب کلید گنج مقصودتبدین راه و روش میرو که با دلدار پیوندی 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ يارب آن زاهد خودبين كه به جز عيب نديد دود آهيش در آيينه ء ادارك انداز 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ يارب آن زاهد خودبين كه به جز عيب نديد دود آهيش در آيينه ء ادارك انداز زندگی کردن من مردن تدریجی بود هر چه جان کند دلم عمر حسابش کردم 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ من آدم بهشتیم اما در این سفر حالی اسیر عشق جوانان مهوشم!!! 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ من آدم بهشتیم اما در این سفرحالی اسیر عشق جوانان مهوشم!!! من همان دم که وضو ساختم از چشمه عشق چار تکبیر زدم یکسره بر هر چه که هست 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ توئی که بر سر خوبان کشوری چون تاج سزد اگر همه ی دلبران دهندت باج... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ توئی که بر سر خوبان کشوری چون تاجسزد اگر همه ی دلبران دهندت باج... جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ دلی که در دو جهان جز تو هیچ یارش نیست گرش تو یار نباشی جهان به کارش نیست چنان ز لذت دریا پر است کشتی ما که بیم ورطه و اندیشه ی کنارش نیست... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ تو که مرا به ورطه ها کشیده ای چگونه ره نبرده ای به راز من؟ گذشتم از تن تو زانکه در جهان تنی نبود مقصد نیاز من 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ دلی که در دو جهان جز تو هیچ یارش نیست گرش تو یار نباشی جهان به کارش نیست چنان ز لذت دریا پر است کشتی ما که بیم ورطه و اندیشه ی کنارش نیست... تفاوتی نکند قدر پادشاهی را که التفات کند کمترین گدایی را 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ تو که مرا به ورطه ها کشیده ایچگونه ره نبرده ای به راز من؟ گذشتم از تن تو زانکه در جهان تنی نبود مقصد نیاز من ناوکش را جان درویشان هدف ناخنش را خون مسکینان خضاب 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ به طواف کعبه رفتم، به حرم رهم ندادند که برون در چه کردی که درون خانه آیی 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ بسر جام جم انگه نظر توانی کرد که خاک میکده کحل بصر توانی کرد 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ دل از من برد و روی از من نهان کرد خدایا با که این بازی توان کرد 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ در خلوص منت ار هست شکی تجربه کن کس عیار زر خالص نشناسد چو محک 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده