sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ دریغ قافله ی عمر کانچنان رفتند که گردشان به هوای دیار ما نرسد... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ دل نبندم به کسی روی نیارم به دری تا تو رویای منی، تا تو مددکار منی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ يارب به وقت گل گنه بنده عفو كن وين ماجرا به سرو لب جويبار بخش 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ شعر زلال جوشش احساس های من از موج دلنشين کلام تو چيدنی ست يک قطره عشق کنج دلم را گرفته است اين قطره هم به شوق نگاهت چکيدنی ست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ شهریاران بود خاک مهربانان این دیار مهربانی کی سر امد شهریاران را چه شد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ در عين گوشه گيرى بودم چو چشم مستت واكنون شدم به مستان چون ابروى تو مايل 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ لاف عشق و گله از يار زهی لاف دروغ عشقبازان چنين مستحق هجرانند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ دورم به صورت از در دولت سراى تو ليكن به جان و دل ز مقيمان حضرتم 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ز بامی که برخاست و مشکل نشیند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ در ازل بست دلم با سر زلفت پيوند تا ابد سر نكشد وز سر پيمان نرود 3 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست.. خوشا به حال کلاغ های مرداب پرست.. 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ در تنگناى حيرتم از نخوت رقيب يا رب مباد آنكه گدا معتبر شود 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ در چمن پروانه اي آمد ولي ننشسته رفت با حريفان قهر بيجاي تو ام آمد بياد 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ دوش از جناب آصف پیک بشارت آمد کز ححضرت سلیمان عشرت اشارت آمد... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ دور از رخ تو دم بدم از گوشه ء چشمم سيلاب سرشك آمد و طوفان بلا رفت 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ دور از رخ تو دم بدم از گوشه ء چشمم سيلاب سرشك آمد و طوفان بلا رفت تو حجابی ولی حجاب خودی پرده نور آفتاب خودی 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ یار بیگانه مشو تا نبری از خویشم غم اغیار مخور تا نکنی ناشادم... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ مستم كن آن چنان كه ندانم ز بيخودى در عرصه ء خيال كه آمد كدام رفت 4 لینک به دیدگاه
ساربان 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ تنم از واسطه دوری دلبر بگداخت جانم از آتش هجر رخ جانانه بسوخت 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ تا كى مى صبوح و شكر خواب بامداد هشيار گرد هان كه گذشت اختيار عمر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده