sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ من نمى يابم مجال اى دوستان گر چه دارد او جمالى بس جميل 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ من نمى يابم مجال اى دوستان گر چه دارد او جمالى بس جميل لاله ای دیدیم لبخندی به دشت - پرتویی - در آب روشن ریخته - او صدا را درشیار باد ریخت - جلوه اش با بوی خاک آمیخته 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ هيچ كس نيست كه در كوى تواش راهى نيست هر كس اينجا بطريق هوسى مى آيد 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ هيچ كس نيست كه در كوى تواش راهى نيست هر كس اينجا بطريق هوسى مى آيد دیدگانم همچو دالانهای تار - گونه هایم همچو مرمرهای سرد - ناگهان خوابی مرا خواهد ربود - من تهی خواهم شد از فریاد درد - می خزند آرام روی دفترم 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ مگر ای سحاب رحمت تو بباری ارنه دوزخ به شرار قهر سوزد همه جان ماسوا را 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ مگر ای سحاب رحمت تو بباری ارنه دوزخ به شرار قهر سوزد همه جان ماسوا را ای سهی سرو روان اخر نگاهی باز کن تا به خدمت عرضه دارم افتقار خویش را 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ از من جدا مشو که توام نور دیده ای آرام جان و مونس قلب رمیده ای... 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ از من جدا مشو که توام نور دیده ایآرام جان و مونس قلب رمیده ای... یک لحظه بود این یا شبی کز عمر ما تاراج شد ما همچنان لب بر لبی نا برگرفته کام را 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ اینکه می گویند آن خوشتر ز حسن یار ما این دارد و آن نیز هم... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ مردم درين فراق و در آن پرده راه نيست يا هست و پرده دار نشانم نمى دهد 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ دلی که با سر زلفین او قراری داد گمان مبر که بدان دل قرار بازآید... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ دل را كه مرده بود حياتى به جان رسيد تا بوئى از نسيم مى اش در مشام رفت 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ تا کی اندر دام وصل آرم تذروی خوش خرام در کمینم و انتظار وقت فرصت می کنم... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ مرا در منزل جانان چه امن عيش چون هردم جرس فرياد مى دارد كه بر بنديد محملها 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را... 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ اي غايب از نظر به خدا ميسپارمت جانم بسوختي و به دل دوست دارمت 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ تيرى كه زدى بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه انديشه كند راى صوابت 3 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف مگر اسباب بزرگی همه آماده کنی 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ ياد باد آن كه ز ما وقت سفر ياد نكرد به وداعى دل غمديده ء ما شاد نكرد 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ دلم تنگ است دلم می سوزد از باغی که می سوزد نه دیداری نه بیداری نه دستی از سر یاری مرا آشفته می دارد چنین آشفته بازاری 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده