*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 100%][TR] [TD=align: left]ندید خلق و نبیند ز شادی آثاری [/TD] [TD][/TD] [TD=align: right]به غیر خدمت ما که مشارق شادیست [/TD] [/TR] [/TABLE] تو را میخواهم و دانم که هرگز به کام دل در اغوشت نگیرم تویی ان اسمان صاف و روشن من این کنج قفس مرغی اسیرم 2 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ تو را میخواهم و دانم که هرگزبه کام دل در اغوشت نگیرم تویی ان اسمان صاف و روشن من این کنج قفس مرغی اسیرم من اینجا مست و حیرانم من امشب گوشه میخانه می مانم که داد از ساغر پیمانه بستانم 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ منم ان مرغ ،ان مرغی که دیریست به سر اندیشه ی پرواز دارم سرودم ناله شد در سینه ی تنگ به حسرتها سر امد روزگارم 2 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ منم ان مرغ ،ان مرغی که دیریستبه سر اندیشه ی پرواز دارم سرودم ناله شد در سینه ی تنگ به حسرتها سر امد روزگارم مارا که به جز توبه شکستن هنری نیست با زاهد بی مایه نشستن ثمری نیست 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ مارا که به جز توبه شکستن هنری نیستبا زاهد بی مایه نشستن ثمری نیست تتا توانی دلی بدست اور دا شکستن هنر نمیباشد 5 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ تتا توانی دلی بدست اور دا شکستن هنر نمیباشد در کشتن ما چه میزنی تیغ جفا..................ما را سر تازیانه ی بس باشد 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ تتا توانی دلی بدست اور دا شکستن هنر نمیباشد دل کباب مرا نیست بی لبت نمکی سخن بگو نمکی بر فشان کبابم را سلمان ساوجی 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ آمد اما در نگاهش آن نوازشها نبود چشم خواب آلوده اش را مستى رویا نبود نقش عشق و آرزو از چهره دل شسته بود عكس شیدایى در آن آئینه سیما نبود لب همان لب بود اما بوسه اش گرمى نداشت دل همان دل بود اما مست و بی پروا نبود 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ در سکوت لبم ناله پیچید شعله ی شمع مستانه لرزید چشم من از دل تیرگیها قطره اشکی در ان چشم ها دید 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ [TABLE] [TR] [TD=align: left]در ازل رفتست ما را دوستی[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]لا تخونونی فعهدی ماانصرم[/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ معشوق عیان میگذرد بر تو ولیکن اغیار همی بیند ازان بسته نقاب است 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ تا رفت مرا از نظر آن چشم جهان بين كس واقف ما نيست كه از ديده چه ها رفت 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ او همچو صبحی و من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که چون همی سپرم 3 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ من شاخه ی خشکم تو بیا برگ و برم ده با زمزمه ی عاطفه هایت ثمرم ده 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ هر راهرو كه ره به حريم درش نبرد مسكين بريد وادى و ره در حرم نداشت 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ تو را با تیشه ی عشقم میان مرمر قلبم تراشیدم ازان پس من تو را چون بت پرستیدم 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ من به گوش خود از دهانش دوش سخنانى شنيده ام كه مپرس 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ ساقیا می ده که رندی های حافظ فهم کرد اصف صاحبقران جرم بخش عیب پوش 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ شور شراب عشق تو آن نفسم رود ز سر كاين سر پر هوس شود خاك در سراى تو 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ ورهمی آتش فروزد در دل من، گـو فروز شمع را چون بر فروزی، روشنی پیدا کند 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده