sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ در سحر همچون ساحري سنگين دل و سيمينبري دارم فزون اي سعتري در دل دو صد مرزاق را 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ در سحر همچون ساحري سنگين دل و سيمينبري دارم فزون اي سعتري در دل دو صد مرزاق را شعر امضای من هم با الف شروع میشه ها! [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]اما دریغ چیست که در خواب دیدهام [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]در جمله دیدم آنچه ز عشاق کس ندید [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ داري تو اي سرو روان بر لاله و بر ارغوان از مشک و عنبر صولجان از عشقت اي حور جنان 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ نگاه کن که غم درون دیده ام چگونه قطره قطره اب می شود سلاله ی سیاه دیدگان من به لای لای گرم تو لبالب از شراب خواب میشود... 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ نگاه کن که غم درون دیده ام چگونه قطره قطره اب می شودسلاله ی سیاه دیدگان من به لای لای گرم تو لبالب از شراب خواب میشود... [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]در سینه به جای جان نشستی [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]بر دیده ره خیال بستی [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت ان مونس جان ما را بس 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ سنگ بر قنديل ما زد تا به هنگام صلاح جان ما را از خرد عريان مادر زاد کرد 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ سنگ بر قنديل ما زد تا به هنگام صلاح جان ما را از خرد عريان مادر زاد کرد دلبرم شاهد و طفلست ببازی روزی بکشد زارم و در شرع نباشد گنهش 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ شب تاريك و بيم موج و گردابى چنين هايل كجا دانند حال ما سبكباران ساحلها 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ اهل نظر دو عالم در یک نظر ببازند عشق است و داو اول بر نقد جان توان زد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ در منزل وصل توشهاي نيست مرا وز خرمن عشق خوشهاي نيست مرا گر بگريزم ز صحبت نااهلان کمتر باشد که گوشهاي نيست مرا 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ امشب بر استان جلال تو اشفته ام ز وسوسه ی الهام جانم ازین تلاش به تنگ امد ای شعر،ای الهه ی خون اشام 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ امشب بر استان جلال تواشفته ام ز وسوسه ی الهام جانم ازین تلاش به تنگ امد ای شعر،ای الهه ی خون اشام مگربه ناله من نرم می شود دل کوه که می دهد به زبان صدا جوابم را 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ ای ارزوی تشنه به گرد او بیهوده تار عمر چه میبندی؟ روزی رسد که خسته و وامانده بر این تلاش بیهده میخندی 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ یک دو روزی صبر کن ای جانِ بر لب آمده چون که خواهم در حضورِ دوست بسپارم تو را 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ از خانه ی بلور ماهیها دیگر صدای اب نمی امد فکر چه بود گربه ی پیر تو کاو را به دیده خواب نمی امد 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ در قدح ،عکس تو یا گل در گلاب افتاده است؟ مهر در آیینه یا آتش در آب افتاده است؟ 5 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ در قدح ،عکس تو یا گل در گلاب افتاده است؟ مهر در آیینه یا آتش در آب افتاده است؟ تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ دلربائى همه آن نيست كه عاشق بكشند خواجه آنست كه باشد غم خدمتگارش 4 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ دلربائى همه آن نيست كه عاشق بكشند خواجه آنست كه باشد غم خدمتگارش [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]شاه آمد و شد کند، گدا هم [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]جز هاتف بینوا در آن کوی [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده