sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ در اين شب سياهم گم گشت راه مقصوداز گوشه اي برون آي اي كوكب هدايت [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]تا به شود آن دو چشم بادامینا [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]من دوش دعا کردم و باد آمینا [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ اي كه دستت ميرسد كاري بكن پيش از آن كز تو نيايد هيچ كار 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ رطل گرانم ده اى مريد خرابات شادى شيخى كه خانقاه ندارد 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ رطل گرانم ده اى مريد خرابات شادى شيخى كه خانقاه ندارد [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]دارم چو پناه سایهی دولت تو [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]از گرمی آفتاب هجرم چه غمست [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ تا به كي نازي به حسن عاريت ما و من آيينه داري بيش نيست 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ تا به كي نازي به حسن عاريتما و من آيينه داري بيش نيست [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left] تا درو زاغ برگرفت نوا [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]بینوا گشت باغ مینا رنگ [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ گر ببينم خم ابروي چو محرابش باز سجده شكر كنم وز پي شكرانه روم 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ گر ببينم خم ابروي چو محرابش بازسجده شكر كنم وز پي شكرانه روم [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]محو کن بیحرمتیهای مرا [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]عفو کن دون همتیهای مرا [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ آنان كه خاك را به نظر كيميا كنند آيا بود كه گوشه چشمي به ما كنند ؟ 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ آنان كه خاك را به نظر كيميا كنندآيا بود كه گوشه چشمي به ما كنند ؟ تکراری زدی!!!!! [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]در طفیل همت او کن مرا [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]گفت یا رب ز امت او کن مرا [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ تکراری زدی!!!!![TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]در طفیل همت او کن مرا[/TD] [TD][/TD] [TD=align: right]گفت یا رب ز امت او کن مرا[/TD] [/TR] [/TABLE] تكراري؟ از وقتي من اومدم كه نديدم كسي اين شعرو بنويسه !! اي آفتاب خوبان ميجوشد اندرونم يك ساعتم بگنجان در سايه عنايت 1 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ تكراري؟ از وقتي من اومدم كه نديدم كسي اين شعرو بنويسه !! اي آفتاب خوبان ميجوشد اندرونم يك ساعتم بگنجان در سايه عنايت [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]تو درافکندی مرا تو هم برآر [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]بنده را زین بحر نامحرم برآر [/TD] [/TR] [/TABLE] مال قبلی ها بودش! 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ روزي ست خوش و هوا نه گرم است و نه سرد ابر از رخ گلزار همي شويد گرد 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ روزي ست خوش و هوا نه گرم است و نه سردابر از رخ گلزار همي شويد گرد [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]درجوی جان خوش میروی ای آب حیوان تا کجا؟ [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]بر دل چو آتش میروی تیز آمدی کش میروی [/TD] [/TR] [/TABLE] این بیت مال خاقانی هست, من عاشق این شعرش هستم [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]خوش خوش خرامان میروی، ای شاه خوبان تا کجا[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]شمعی و پنهان میروی پروانه جویان تا کجا؟[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]ز انصاف خو واکردهای، ظلم آشکارا کردهای[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]خونریز دلها کردهای، خون کرده پنهان تا کجا؟[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]غبغب چو طوق آویخته فرمان ز مشک انگیخته[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]صد شحنه را خون ریخته با طوق و فرمان تا کجا؟[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]بر دل چو آتش میروی تیز آمدی کش میروی[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]درجوی جان خوش میروی ای آب حیوان تا کجا؟[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]طرف کله کژ بر زده گوی گریبان گم شده[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]بند قبا بازآمده گیسو به دامان تا کجا؟[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]دزدان شبرو در طلب، از شمع ترسند ای عجب[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]تو شمع پیکر نیمشب دل دزدی اینسان تا کجا؟[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]هر لحظه ناوردی زنی، جولان کنی مردافکنی[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]نه در دل تنگ منی ای تنگ میدان تا کجا؟[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]گر ره دهم فریاد را، از دم بسوزم باد را[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]حدی است هر بیداد را این حد هجران تا کجا؟[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]خاقانی اینک مرد تو مرغ بلاپرورد تو[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]ای گوشهی دل خورد تو، ناخوانده مهمان تا کجا؟ [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ [TABLE=class: cms_table, width: 100%][TR] [TD=align: left]درجوی جان خوش میروی ای آب حیوان تا کجا؟[/TD] [TD][/TD] [TD=align: right]بر دل چو آتش میروی تیز آمدی کش میروی[/TD] [/TR] [/TABLE] ياران موافق همه از دست شدنددر پاي اجل يكان يكان پست شدند 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ياران موافق همه از دست شدنددر پاي اجل يكان يكان پست شدند [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]در ششدر عشق تو فرو بسته گذرها [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]وی مهرهی امید مرا زخم زمانه [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود هرگز از ياد من آن سرو خرامان نرود 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود هرگز از ياد من آن سرو خرامان نرود [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]درآمد خیال دوست در ایوان جان نشست [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]برآمد سپاه عشق به میدان دل گذشت [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ تا چه كند با رخ تو دود دل من آينه دانى كه تاب آه ندارد 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ تا چه كند با رخ تو دود دل من آينه دانى كه تاب آه ندارد [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]دوست دارند این دو کوکب ناصرالدین شاه را [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]غرق مهر شاه دیدم آفتاب و ماه را [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده