sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ مبين به سيب زنخدان كه چاه در راهست كجا همى روى اى دل بدين شتاب كجا 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ آخر ای دوست نخواهی پرسید که دل از دوری رویت چه کشید سوخت در آتش و خاکستر شد وعده های تو به دادش نرسید 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ دل عالمى بسوزى چو عذار بر فروزى تو ازين چه سود دارى كه نمى كنى مدارا 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ اي بيخبر از كار جهان هيچ نه اي بنياد تو باد است از آن هيچ نه اي باشد چو وجود تو ميان دو عدم اطراف تو هيچ و در ميان هيچ نه اي 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ يار مردان خدا باش كه در كشتى نوح هست خاكى كه به آبى نخرد طوفان را 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ آخر این عشق مرا خواهد کشت عاقبت داغ مرا خواهی دید دل پر درد فریدون مشکن که خدا بر تو نخواهد بخشید 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ دل خرابى مى كند دلدار را آگه كنيد زينهار اى دوستان جان من و جان شما 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ در خرابات مغان نور خدا ميبينم اين عجب بين كه چه نوري ز كجا ميبينم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ مى وزد از چمن نسيم بهشت هان بنوشيد دم به دم مى ناب 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ ببرد از من قرار و طاقت و هوش بت سنگين دل سيمين بناگوش 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ شمع روشن شد و پروانه در آتش گل كرد مي توان سوخت اگر امر بفرمايد عشق 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ قدر مجموعه ء گل مرغ سحر داند و بس كه نه هركو ورقى خواند معانى دانست 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ تاب من از تاب تو افزون تر است گرچه تو سرخي به نظر من سپيد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ دلم كه لاف تجرد زدى كنون صد شغل ببوى زلف تو با باد صبحدم دارد 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ دلبرم شاهد و طفل است و به بازي روزي بكشد زارم و در شرع نباشد گنهش 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ شب ظلمت و بيابان به كجا توان رسيدن مگر آن كه شمع رويت به رهم چراغ دارد 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ در اين شب سياهم گم گشت راه مقصود از گوشه اي برون آي اي كوكب هدايت 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ تو از شروع قصه بی انتهای عشق می خواستی برای تو بی انتها شوم 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ مكن در جسم و جان منزل كه اين دون است و آن والا قدم زين هر دو بيرون نه نه اينجا باش و نه آنجا 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ از خود گذشتنم که برای شما نبود می خواستم به عشق شما مبتلا شوم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده