*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ تا مگر همچو صبا باز به کوی تو رسم حاصلم دوش بجز ناله ی شب گیر نبود 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف انچه تو اندیشی حکم انچه تو فرمایی 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ یار بیگانه مشو تا خبری از خویشم غم اغیار مخور تا نکنی ناشادم 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ محرم راز دل شیدای خود کس نمیبینم ز خاص و عام را 4 لینک به دیدگاه
AvIn. 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ آنکه می گفت منم بهر ِ تو غمخوارترین ، چه دل آزارترین شد ، چه دل آزارترین ؛ 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ نوبهار است دران کوش که خوش دل باشی که بسی گل بدمد بازو تو در گل باشی 5 لینک به دیدگاه
AvIn. 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ یارب آن نو گل ِ خندان که سپردی به منش ، می سپارم به تو از دست ِ حسود ِ چمنش ؛ 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ شب روان از شاه عقل و پاسبان آن سو شوند لیک آن جان را از آن سو پاسبانی دیگرست 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ تو که اهسته میخوانی قنوت گریه هایت را میان ربنای سبز دستانت دعایم کن 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ نه چندان آرزومندم که وصفش در بیان آید و گر صد نامه بنویسم حکایت بیش از آن آید مرا تو جان شیرینی به تلخی رفته از اعضا الا ای جان به تن بازآ و گر نه تن به جان آید 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ دوش مى گفت كه فردا بدهم كام دلت سببى ساز خدايا كه پشيمان نشود 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ در کوی نیک نامی مارا گذر ندادند گر تو نمی پسندی تغییر ده قضارا 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ آسايش دو گيتى تفسير اين دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ اگر که شعر شدی بر لبان من بنشین اگر که نغمه شدی از رباب من بگذر فروغ روی توسازد دل مرا روشن بیا ودر شب بی ماهتاب من بگذر 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ رواق منظر چشم من آشيانه ء تست كرم نما و فرود آ كه خانه خانه ء تست 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ تو خواهی چشم بر ماگیر و خواهی چشم بر ماکن که ما را با کسی دیگر نماندست از تو پروایی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ يك قصه بيش نيست غم عشق و اين عجب كز هر كسى كه مى شنوم نامكررست 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ تو همچو صبحی و من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که چون همی سپرم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ماه خورشيد نمايش ز پس پرده ء زلف آفتابيست كه در پيش سحابى دارد 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ دل سوختهای به آتش عشق بفروز به نور وصل جانم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده