*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ دانی مراد حافظ ازین درد و غصه چیست از تو کرشمه ای و ز خسرو عنایتی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ يار با ماست چه حاجت كه زيادت طلبيم دولت صحبت آن مونس جان ما را بس 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ سلام حال همه ی ما خوب است ملالی نیست جز گم شدن گاه و بی گاه خیالی دور که مردم به ان شادمانی بی سبب می گویند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ دور دار از خاك و خون دامن چو بر ما بگذرى كاندرين ره كشته بسيارند قربان شما 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ از غم خبری نبود اگر عشق نبود دل بود ولی چه سود اگر عشق نبود ؟ 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دلا دايم گداى كوى او باش به حكم آن كه دولت جاودان به 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ هر آن کو خاطر مجموع و یار نازنین دارد سعادت همدم او گشت و دولت همنشین دارد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ در كنج دماغم مطلب جاى نصيحت كاين گوشه پر از زمزمه ء چنگ و ربابست 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تا سحر چشم یار چه بازی کند که باز بنیاد بر کرشمه جادو نهادهایم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ مرغول را بر افشان يعنى برغم سنبل گرد چمن بخورى همچون صبا بگردان 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ نیست در لوحِ دلم جز الفِ قامتِ یار چه کنم؟حرفِ دگر یاد نداد استادم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ ميان عاشق و معشوق فرق بسيارست چو يار ناز نمايد شما نياز كنيد 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دوش در خواب من آن لاله عذار آمده بود شاهد عشق و شبابم به کنار آمده بود در کهن گلشن طوفانزده خاطر من چمن پرسمن تازه بهار آمده بود 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ در شگفتم كه درين مدت ايام فراق برگرفتى ز حريفان دل و دل مى دادت 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تا کی غم آن خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه پر کن قدح باده که معلومم نیست کاین دم که فرو برم برآرم یا نه 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ هواخواه توام جانا و می دانم که می دانی که هم نادیده می بینی و هم ننوشته می خوانی... 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ یکی کرد بد نام او هیربد زدوده دل و مغز و رایش ز بد 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دوستان در پرده می گویم سخن گفته خواهد شد به دستان نیز هم... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ معشوق من انسان ساده ایست انسان ساده ای که من او را در سرزمین شوم عجایب یافته ام... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ میان سپاه اندر آمد دلیر سپهدار قارن به کردار شیر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده