captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ کسی را فرستاد نزدیک اوی که پنهان سیاووش را این بگوی 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ يارب اين آتش كه در جان منست سرد كن زانسان كه كردى بر خليل 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ لب باز مگیر یک زمان از لب جام تا بستانی کام جهان از لب جام... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ماجراى من و معشوق مرا پايان نيست هر چه آغاز ندارد نپذيرد انجام 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ منم که دیده به دیدار دوست کردم باز چه شکر گویمت ای کارساز بنده نواز... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ز روى دوست مرا چون گل مراد شكفت حواله ء سر دشمن به سنگ خاره كنم 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ مکن به چشم حقارت نگاه در من مست که نیست معصیت و زهد بی مشیت او... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ وفا كنيم و ملامت كشيم و خوش باشيم كه در طريقت ما كافريست رنجيدن 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ نمی رنجم اگر باور نداری عشق نابم را که عاشق از عیار افتاده در این عصر عیاری... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ياقوت جان فزايش از آب لطف زاده شمشاد خوش خرامش در ناز پروريده 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ هردو عالم یک فروغ روی اوست گفتمت پیدا و پنهان نیز هم... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ميى در كاسه چشمست ساقى را بناميزد كه مستى مى كند با عقل و مى بخشد خمارى خوش 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ شاه شمشاد قدان خسرو شیرین دهنان که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ نعيم هر دو جهان پيش عاشقان بجوى كه اين متاع قليلست و اين عطاى كثير 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ روزه یکسو شد و عید آمد و دل ها برخاست می ز خمخانه به جوش آمد و می باید خواست... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ تو شمع انجمنى يك زبان و يكدل شو خيال و كوشش پروانه بين و خندان باش 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ شهره ی شهر مشو تا ننهم سر در کوه شور شیرین منما تا نکنی فرهادم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ مى صبوح و شكر خواب صبحدم تا چند به عذر نيم شبى كوش و گريه سحرى 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ یا رب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ شكسته گشت چو پشت هلال قامت من كمان ابروى يارم چو وسمه باز كشيد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده