sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ نام من رفتست روزى بر لب جانان به سهو اهل دل رابوى جان مى آيد از نامم هنوز 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ زین همرهان همراز من تنها توئی تنها بیا باشد که در کام صدف گوهر شوی یکتا بیا 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ اى دل اندر بند زلفش از پريشانى منال مرغ زيرك چون به دام افتد تحمل بايدش 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ شرمنده ز آسمان و زمینم که بهرِ تو تا کی به سجده افتم و تا کی دعا کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ مگر نسيم خطت صبح در چمن بگذشت كه گل به بوى تو بر تن چو صبح جامه دريد 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ دیدار میّسر شد و بوس و کنار هم از یخت شکر دارم و از روزگار هم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ مكن ز غصه شكايت كه در طريق طلب به راحتى نرسيد آن كه زحمتى نكشيد 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ دلبرم عزم سفر کرد خدا را یاران چه کنم با دل مجروح که مرهم با اوست 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ترك درويش مگير ار نبود سيم و زرش در غمت سيم شمار اشك و رخش را زر گير 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ رفت در ظلمت غم آن شب و شبهای دگر هم نگرفتی دگر از عاشق آزرده خبر هم نکنی دیگر از آن کوچه گذر هم بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ مقيم حلقه ء ذكرست دل بدان اميد كه حلقه اى ز سر زلف يار بگشايد 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ در نهانخانه جانم گل یاد تو درخشید باغ صد خاطره خندید عطر صد خاطره پیچید 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ دگر به صيد حرم تيغ بر مكش زنهار وزان كه با دل ما كرده اى پشيمان باش 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ شب و صحرا و گل و سنگ همه دل داده به آواز شباهنگ یادم اید تو به من گفتی از این عشق حذر کن لحظه ای چند بر این آب نظر کن آب ایینه عشق گذران است تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است باش فردا که دلت با دگران است 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ترك درويش مگير ار نبود سيم و زرش در غمت سيم شمار اشك و رخش را زر گير 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ روز اول که دل من به تمنای تو پر زد چون کبوتر لب بام تو نشستم تو به من سنگ زدی من نه رمیدم نه گسستم بازگفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو در افتم همه جا گشتم و گشتم 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ مرا موبدان ساز با بخردان بزرگان و کار ازموده ردان 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ نقاب گل کشید و زلف سنبل گره بند قبای غنچه وا کرد... 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ دل پهلوانان بدو گرم گشت سر طوس نوذر بی آزرم گشت 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ توی ان گوهر پاکیزه که در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده