AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تا نگردي آشنا زين پرده رمزي نشنوي گوش نامحرم نباشد جاي پيغام سروش 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ شاهد عهد شباب آمده بودش بخواب باز به پيرانه سر عاشق و ديوانه شد 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ در نمازم خم ابروی تو در یاد امد حالتی رفت که محراب به فریاد امد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ در گلستان ارم دوش چو از لطف هوا زلف سنبل بنسيم سحرى مى آشفت 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تنور لاله چنان برفروخت باد بهار که غنچه غرق عرق گشت و گل به جوش امد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ دور است سر آب ازين باديه هشدار تا غول بيابان نفريبد به سرابت 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تو که اهسته میخوانی قنوت گریه هایت را میان ربنای سبز دستانت دعایم کن 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ نبود نقش دو عالم كه رنگ الفت بود زمانه طرح محبت نه اين زمان انداخت 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند ادمی 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ یک دل بنما که در ره او بر چهره نه خال حیرت آمد... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ دور شو از برم ای واعظ بیهوده گوی من نه انم که دگر گوش به تزویر کنم 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ هوا هوای بهار است و باده باده ناب به جرعه جرعه خوریم باده باده شراب 4 لینک به دیدگاه
Aria_sh 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ بی پا و سر کردی مرا بیخواب و خور کردی مرا /در پیش یعقوب اندرآ ای یوسف کنعان من از لطف تو چون جان شدم وز خویشتن پنهان شدم / ای هست تو پنهان شده در هستی پنهان من 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ نرگس کرشمه می برد از حد برون خرام ای من فدای شیوه ی چشم سیاه تو... 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ وه که با این عمرهای کوته بی اعتبار اینهمه غافل شدن از چون منی شیدا چرا 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ اسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه ی کار به نام من دیوانه زدند 4 لینک به دیدگاه
Aria_sh 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ دل به هر کس می سپارم ، من که در دل ها مقیمم تا توانم شمع مجلس شد ، چرا پروانه باشم 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ مهربانی را بیاموزیم فرصت ابی شدن در پشت در ماندست... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ میانشان چو آن داوری شد دراز میانجی بر امد یکی سرفراز 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ مهربانی را بیاموزیمفرصت ابی شدن در پشت در ماندست... تهمتن ببردش به زابلستان نشستن گهش ساخت در گلستان 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده