*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ مرا تو بی سببی نیستی به راستی صلت کدام قصیده ای ای غزل؟.... 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ مرا تو بی سببی نیستیبه راستی صلت کدام قصیده ای ای غزل؟.... لیکن نبیند کس آهوی خویش تو را روشن آید همه خوی خویش 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ شب صبحت غنیمت دان و داد خوشدلی بستان که مهتابی دل افروز است و طرف لاله زاری خوش 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ شاهدان در جلوه و من شرمسار كيسه ام بار عشق و مفلسى صعب است ، مى بايد كشيد 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ دکر به صید حرم تیغ برمکش زنهار وز ان که با دل ما کرده ای پشیمان باش 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ شرمش از چشم مى پرستان باد نرگس مست اگر برويد باز 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم ناز بنیاد مکن تا نکنی بنیادم... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ محمل جانان ببوس آنگه به زارى عرضه دار كز فراقت سوختم اى مهربان فريادرس 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ساقیا در ساغر هستی شراب ناب نیست و آنچه در جام شفق بینی به جز خوناب نیست 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ تو شمع انجمنى يك زبان و يكدل شو خيال و كوشش پروانه بين و خندان باش 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ شیوۀ چشمش فریبِ جنگ داشت ما غلط کردیم و صلح انگاشتیم 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم ....هوادارن کویش را چو جان خویشتن دانم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من ذوق سوز عشق تو دارم نه مدعى آنكس كه با تو گفت كه درويشرا مپرس 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ سخن میگفتمت تا از جدایی تو می گفتی:مبادا! یادم آید 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ دلم در هر تپش صد بار اواز تو میخواند تو هم یاد دل ما میکنی یا نه؟ 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ هم نور دل مني و هم راحت جان هم فتنه برانگيزي و هم فتنه نشان ما را گويي چه داري از دوست نشان ما را ز دوست بي نشاني ست نشان 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ نصیحتی کنمت یاد گیر و در عمل آر که این حدیث ز پیرِ طریقتم یاد است 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ تا در ره پیری به چه ایین روی ای دل باری به غلط صرف شد ایام شبابت 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ تا به تحقيق مرا منزل و ره ننمايي يكدم آرام نگيرم نفسي دم نزنم 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من عاشقم و دلم بد گشته تباه عاشق نبود زعیب معشوق آگاه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده