moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ دیدی آخر دم مردانه بجز لاف نبود بکش از مردم نامرد که حقت این است 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ توئى كه خوبترى ز آفتاب و شكر خدا كه نيستم ز تو در روى آفتاب خجل 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ لبم با بوسه ی شیرینش از تو تنم با بوی عطر اگینش از تو نگاهم با شرر های نهانش دلم با ناله ی خونینش از تو.. 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ وضع دوران بنگر ساغر عشرت بر گير كه به هر حالتى اينست بهين اوضاع 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ عمر گرانمایه در این صرف شد تا چه خورم صیف و چه پوشم شتی 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ یا رب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ شه سپهر چو زرین سپر کشد در روی به تیغ صبح و عمود افق جهان گیرد 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ درین سرای بی کسی کسی به در نمی زند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند ... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ دلم در هر تپش صد بار اواز تو میخواند تو هم یاد دل ما میکنی یا نه 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ هزار دشمنم ار می کنند قصد هلاک گرم تو دوستی از دشمنان ندارم باک... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ هزار دشمنم ار می کنند قصد هلاکگرم تو دوستی از دشمنان ندارم باک... کجاست ساقی مه روی من که از سر مهر چو چشم مست خودش ساغر گران گیرد 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ دل دیوانه از آن شد که نصیحت شنود مگرش هم سر زلف تو زنجیر کنم... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ محیط شمس کشد سوی خویش در خوشاب که تا به قبضه شمشیر زر فشان گیرد 2 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ درد ما را نیست درمان الغیاث هجر ما را نیست پایان؛ الغیاث 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ ثنا گفتیم و در سفتیم در مدحت از این درگاه بی پایان مران ما را 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ ای بی خبر بکوش که صاحب خبر شوی تا راهرو نباشی کی راهبر شوی ... 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ یار اگر ننشست با ما نیست جای اعتراض پادشاهی کامران بود از گدایی عار داشت 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ تو را با تیشه ی عشقم میان مرمر قلبم تراشیدم ازان پس من تو را چون بت پرستیدم 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ ترك ما سوى كس نمى نگرد آه از اين كبريا و جاه و جلال 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده