*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ مرا تو بی سببی نیستی به راستی صلت کدام قصیده ای ای غزل... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ لطف الهى بكند كار خويش مژده رحمت برساند سروش 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ شاید این را شنیده ای که زنان در دل اری و نه به لب دارند ضعف خود را عیان نمیسازند راز دار و خموش و مکارند 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ دل كز طواف كعبه كويت وقوف يافت از شوق آن حريم ندارد سر حجاز 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ زیبا هوای حوصله ابریست چشمی از عشق ببخشایم تا رود افتاب بشوید دل تنگی مرا 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ اى دل غمديده حالت به شود دل بد مكن وين سر شوريده باز آيد به سامان غم مخور 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ رفتم مرا ببخش و مگو او وفا نداشت راهی به جز گریز برایم نمانده بود... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ دل که آیینه صافیست غباری دارد از خدا می طلبم صحبت روشن رایی 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ ياد باد آن كه رخت شمع طرب مى افروخت وين دل سوخته پروانه ء ناپروا بود 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ داده فلک عنان ارادت به دست تو یعنی که مرکبم به مراد خودم مران 3 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ نکته ای دلکش بگویم : خال آن مه رو ببین عقل و جان را بسته زنجیر؛ آن گیسو ببین 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ نوای چنگ بدانسان زند صلای صبوح که پیر صومعه راه در مغان گیرد (حافظ) 3 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ در باغ چو شد باد صباد ایه ی گل / برلبست مشاطه وار پیر ایه ی گل 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ لبم با بوسه ی شیرینش از تو تنم با بوی عطر اگینش از تو نگاهم با شرر های نهانش دلم با ناله ی خونینش از تو.. 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ واعظ شهر چو مهر ملك و شحنه گزيد من اگر مهرنگارى بگزينم چه شود 5 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند/گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ از امتحان تو ایام را غرض آن است که از صفای ریاضت دلت نشان گیرد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ در غريبى و فراق و غم دل پير شدم ساغر مى ز كف تازه جوانى به من آر 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ روا مدار خدایا که در حریم وصال رقیب محرم و حرمان نصیب من باشد... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ درين خيال به سر شد زمان عمر و هنوز بلاى زلف سياهت به سر نمى آيد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده