sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ نه وصل بماند و نه واصل آنجا كه خيال حيرت آمد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد در شب کوچک من دلهره ی ویرانیست... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ ترسم اين قوم كه بر دردكشان مى خندند در سر كار خرابات كنند ايمان را 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ اگر زرين كلاهي عاقبت هيچ اگر خود پادشاهي عاقبت هيچ اگر ملك سليمانت ببخشند در آخر خاك راهي عاقبت هيچ 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ امشب از اسمان دیده ی تو روی شعرم ستاره میبارد در سکوت سپید کاغذ ها پنجه هایم جرقه میکارد 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ در خرابات طريقت ما به هم منزل شويم كاين چنين رفتست در عهد ازل تقدير ما 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ اين كوزه چو من عاشق زاري بوده ست در بند سر زلف نگاري بوده ست اين دسته كه بر گردن او ميبيني دستي ست كه بر گردن ياري بوده ست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ تيرى كه زدى بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه انديشه كند راى صوابت 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ تو را من چشم در راهم شباهنگام که میگیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ ياران موافق همه از دست شدند در پاي اجل يكان يكان پست شدند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ دلم كه لاف تجرد زدى كنون صد شغل ببوى زلف تو با باد صبحدم دارد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ دلم در هر تپش صد بار اواز تو میخواند تو هم یاد دل ما میکنی یا نه 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ هركو نكند فهمي زين كلك خيال انگيز نقشش به حرام ار خود صورتگر چين باشد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ هركو نكند فهمي زين كلك خيال انگيزنقشش به حرام ار خود صورتگر چين باشد در انجا بر فراز قله ی کوه دو پایم خسته از رنج دویدن به خود گفتم که در این اوج دیگر صدایم را خدا خواهد شنیدن 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ نباشد همي نيك و بد پايدار همان به كه نيكي بود يادگار 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ روز اول پیش خود گفتم دیگرش هرگز نخواهم دید روز دوم باز میگفتم لیک با اندوه و با تردید 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ دلم كه لاف تجرد زدى كنون صد شغل ببوى زلف تو با باد صبحدم دارد 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ درياب كه از روح جدا خواهي شد در خانه اسرار فنا خواهي شد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ در پشت شیشه ی اتاق تو ان شب نگاه سرد سیاهی داشت دالان دیدگان تو در ظلمت گویی به عمق روح تو راهی داشت 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ تا نگردي آشنا زين پرده رمزي نشنوي گوش نامحرم نباشد جاي پيغام سروش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده