Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من شاخه ی خشکم تو بیا برگ و برم ده با زمزمه ی عاطفه هایت ثمرم ده 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ مرغول را بر افشان يعنى برغم سنبل گرد چمن بخورى همچون صبا بگردان 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ نشاط جوابی ز پیران مجوی که آب رفته باز نیاید به جوی 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ يغماى عقل و دين را بيرون خرام سرمست در سر كلاه بشكن در بر قبا بگردان 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ نیازارم ز خود هرگز دلی را که می ترسم در او جای تو باشد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ در دم از يارست و درمان نيز هم دل فداى او شد و جان نيز هم 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من اناری میکنم دانه و به دل میگویم کاش مردم دانه های دلشان پیدا بود 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ دوش مى گفت به مژگان درازت بكشم يارب از خاطرش انديشه ء بيداد ببر 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ روشن از پرتورویت نظری نیست که نیست منت خاک درت بر بصری نیست که نیست... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ ترسم كه اشك در غم ما پرده در شود وين را ز سر به مهر به عالم سمر شود 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ دل ز ناوک چشمت گوش داشتم لیکن ابروی کماندارت می برد به پیشانی... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ يارب آن آهوى مشكين به ختن باز رسان وان سهى سرو خرامان به چمن باز رسان 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ بیابد مراد آنکه جوینده نیست که جویندگی عین بالندگیست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ تو که اهسته میخوانی قنوت گریه هایت را میان ربنای سبز دستانت دعایم کن 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ نكته ء دلكش بگويم خال آن مهر رو ببين عقل و جان را بسته زنجير آن گيسو ببين 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ نسیم باد صبا دوشم اگهی اورد که روز محنت و غم رو به کوتهی اورد 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ دلم از وحشت زندان سکندر بگرفت خرم آنروز که حافظ ره بغداد کند 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ دوش وقت سحر از قصه نجاتم دادند وندر این ظلمت شب اب حیاتم دادند 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ نگاه کن که غم درون دیده ام چگونه قطره قطره اب میشود سلاله ی سیاه دیدگان من به لای لای گرم تو لبالب از شراب خواب میشود.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده