sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ یا رب ان نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از دست حسود چمنش... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ شكر شكن شوند همه طوطيان هند زين قند پارسى كه به بنگاله مى رود 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ درویش مکن ناله ز شمشیر احبا کاین طایفه از کشته ستانند غرامت... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ تا معطر كنم از لطف نسيم تو مشام شمه اى از نفحات نفس يار بيار 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ رفت در ظلمت شب آن شب و شبهاي دگر هم نگرفتي دگر از عاشق ازرده خبر هم نكني دگر از آن كوچه گذر هم بي تو اما به چه حالي من از آن كوچه گذشتم 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ مراد دل ز تماشای باغ عالم چیست بدست مردم چشم از رخ تو گل چیدن... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ نخست موعظه ء پير صحبت اين حرفست كه از مصاحب ناجنس احتراز كنيد 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ دي شيخ با چراغ همي گشت گرد شهر كز ديو و دد ملولم و انسان آرزوست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ ترسم كه روز حشر عنان بر عنان رود تسبيح شيخ و خرقه ء رند شراب خوار 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ راهي ست راه عشق كه هيچش كناره نيست آنجا جز آنكه جان بسپارند چاره نيست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ تو خفته اى و نشد عشق را كرانه پديد تبارك الله ازين ره كه نيست پايانش 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ شاهد عهد شباب آمده بودش به خواب باز به پیرانه سر عاشق و دیوانه شد... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ در اين سراي بي كسي، كسي به در نميزند به دشت پرملال ما پرنده پر نميزند 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ درین خمار کسم جرعه ای نمی بخشد ببین که اهل دلی در میان نمی بینم... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ من نمى يابم مجال اى دوستان گر چه دارد او جمالى بس جميل 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ لطفي ست كه ميكند غمت با دل من ورنه دل تنگ من چه جاي غم توست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ توبه كردم كه نبوسم لب ساقى و كنون مى گزم لب كه چرا گوش به نادان كردم 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ ميرود صبح و اشارت ميكند كاين گلستان خنده واري بيش نيست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ تو نازك طبعى و طاقت نيارى گرانيهاى مشتى دلق پوشان 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ نواي عشق را ساز است آدم گشايد راز و خود راز است آدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده