*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ در ازل پرتوی حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ دلربائى همه آن نيست كه عاشق بكشند خواجه آنست كه باشد غم خدمتگارش 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ شب وصلست و طی شد نامه ی هجر سلام فیه حتی مطلع الفجر... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ رواق منظر چشم من آشيانه ء تست كرم نما و فرود آ كه خانه خانه ء تست 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ تا كي به تمناي وصال تو يگانه اشكم شود از هر مژه چون سيل روانه خواهد به سر آيد شب هجران تو يا نه اي تير غمت را دل عشاق نشانه 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ هاتفى از گوشه ء ميخانه دوش گفت ببخشند گنه مى بنوش 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ شور فرهادم به پرسش سر به زير افكنده بود اي لب شيرين جواب تلخ سر بالا چرا 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ در عين گوشه گيرى بودم چو چشم مستت واكنون شدم به مستان چون ابروى تو مايل 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ لب باز مگير يك زمان از لب جام تا بستاني كام جهان از لب جام 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ ميى در كاسه چشمست ساقى را بناميزد كه مستى مى كند با عقل و مى بخشد خمارى خوش 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ شاهد آن نيست كه مويي و مياني دارد بنده طلعت آن باش كه آني دارد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ دريغ و درد كه در جستجوى گنج حضور بسى شدم به گدائى بر كرام و نشد 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ در جام فلك باده بي دردسري نيست تا ما به تمنا لب خاموش گشاييم در دامن اين بحر فروزان گوهري نيست چون موج به اميد كه آغوش گشاييم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ من كه باشم كه بر آن خاطر عاطر گذرم لطفها مى كنى اى خاك درت تاج سرم 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ مكن در جسم و جان منزل كه اين دون است و آن والا قدم زين هر دو بيرون نِه نَه اينجا باش و نه آنجا 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ آن كه جز كعبه مقامش نبد از ياد لبت بر در ميكده ديدم كه مقيم افتادست 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ تا بگويم كه چه كشفم شد از اين سير و سلوك به در صومعه با بربط و پيمانه روم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ من به خيال زاهدى گوشه نشين و طرفه آنك مغبچه اى زهر طرف مى زندم به چنگ و دف 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ فاش ميگويم و از گفته خود دلشادم بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ مهندس فلكى راه دير شش جهتى چنان ببست كه ره نيست زير دام مغاك 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده