sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ مه جلوه مى نمايد بر سبز خنگ گردون تا او به سر در آيد بر رخش پا بگردان 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ نمی رنجم اگر باور نداری عشق نابم را که عاشق از عیار افتاده در این عصر عیاری... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ياران موافق همه از دست شدند در پاي اجل يكان يكان پست شدند 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ یادم امد روز باران گردش یک روز دیرین خوب و شیرین تو جنگل های گیلان 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 513] [TR] [TD=width: 279]یا رب سببی ساز که یارم به سلامت باز اید و برهاندم از بند ملامت [/TD] [TD=width: 216] [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ تاب من از تاب تو افزون تر است گرچه تو سرخي به نظر من سپيد 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ دلم گرفته است دلم گرفته است به ایوان میروم و انگشتانم را بر پوست کشیده ی شب میکشم... 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم سرزنشها گر کند خار مغیلان غم مخمور 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من كه امروزم بهشت نقد حاصل ميشود وعده فرداي زاهد را چرا باور كنم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ماه و خورشيد به منزل چو به امر تو رسند يار مهروى مرا نيز به من باز رسان 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ نگاه کن که غم درون دیده ام چگونه قطره قطره اب میشود سلاله ی سیاه دیدگان من به لای لای گرم تو لبالب از شراب خواب میشود به لایه لایه های شعر من نگاه کن تو میدمیو افتاب میشود 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ در خزان هجر گل اي بلبل طبع حزين خامشي شرط وفاداري بود غوغا چرا 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند وندر ان ظلمت شب اب حیاتم دادند 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ دلبرا ز ما به صد اميد ستد اول دل ظاهرا عهد فرامش نكند خلق كريم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من مست و تو ديوانه ما را كه برد خانه صد بار تو را گفتم كم خور دو سه پيمانه 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ در بیابان گر به شوغ کعبه خواهی زد قدم سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ رقم مغلطه بر دفتر دانش نزنيم سر حق بر ورق شعبده ملحق نكنيم 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ مگو شهد شيرين شكر فايق است كسي را كه سمقونيا لايق است 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ تا بگويم كه چه كشفم شد ازين سير و سلوك به در صومعه با بربط و پيمانه روم 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ مدامم مست ميدارد نسيم جعد گيسويت خرابم ميكند هر دم فريب چشم جادويت 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده