sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ ترسم اين قوم كه بر دردكشان مى خندند در سر كار خرابات كنند ايمان را 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اي يار مقامر دل پيش آ و دمي كم زن زخمي كه زني بر ما مردانه و محكم زن 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ نبود نقش دو عالم كه رنگ الفت بود زمانه طرح محبت نه اين زمان انداخت 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تا كي غم آن خورم كه دارم يا نه وين عمر به خوشدلي گذارم يا نه پر كن قدح باده كه معلومم نيست كاين دم كه فرو برم برآرم يا نه 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ هر سر موى مرا با تو هزاران كار است ما كجائيم و ملامتگر بيكار كجاست 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تو را چنان كه تويي هر نظر كجا بيند به قدر دانش خود هر كسي كند ادراك 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ كشتى شكستگانيم اى باد شرطه برخيز باشد كه باز بينم ديدار آشنا را 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ آن نه روي است كه من وصف جمالش دانم اين حديث از دگري پرس كه من حيرانم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ من از آن حسن روزافزون كه يوسف داشت دانستم كه عشق از پرده ء عصمت برون آرد زليخا را 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ آنچه ما كرديم با خود هيچ نابينا نكرد در ميان خانه گم كرديم صاحبخانه را 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ آن تلخوش كه صوفى ام الخبائثش خواند اشهى لنا و احلى من قبله العذارا 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اي بس سرهاي پاك ريخته در پاي خاك تا تو بداني كه سر زان سر ديگر بپاست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تخت زمرد ز دست گل به چمن راح چون لعل آتشين درياب 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ بي مزد بود و منت هر خدمتي كه كردم يارب مباد كس را مخدوم بي عنايت 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تيرى كه زدى بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه انديشه كند راى صوابت 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تراشيدم صنم بر صورت خويش به شكل خود خدا را نقش بستم مرا از خود برون رفتن محال است به هر رنگي كه هستم خودپرستم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ مبين به سيب زنخدان كه چاه در راهست كجا همى روى اى دل بدين شتاب كجا 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اي كه دستت ميرسد كاري بكن پيش از آن كز تو نيايد هيچ كار 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ رواق منظر چشم من آشيانه ء تست كرم نما و فرود آ كه خانه خانه ء تست 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تا به كي نازي به حسن عاريت ما و من آيينه داري بيش نيست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده