AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اندر سر ما خيال عشقت هر روز كه باد در فزون باد چشمي كه نه فتنه تو باشد چون گوهر اشك غرق خون باد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ در بزم دور يك دو قدح دركش و برو يعنى طمع مدار وصال دوام را 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اگر ان ترک شیرازی به دست ارد دل ما را به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را.... 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است با دوستان مروت،با دشمنان مدارا 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اى دل شباب رفت و نچيدى گلى ز عيش پيرانه سر مكن هنرى ننگ و نام را 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اي گستره لايتناهي كه تويي فهرست سپيدي و سياهي كه تويي بيرون ز تو نيست هرچه در عالم هست از خود بطلب هرآنچه خواهي كه تويي 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ يار مردان خدا باش كه در كشتى نوح هست خاكى كه به آبى نخرد طوفان را 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ الا اي پير فرزانه مكن عيبم ز ميخانه كه من در ترك پيمانه دلي پيمان شكن دارم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ مى نمايد عكس مى در رنگ روى مهوشت همچو برگ ارغوان بر صفحه ء نسرين غريب 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ بايد خريدارم شوي تا من خريدارت شوم وز جان و دل يارم شوي تا عاشق زارت شوم من نيستم چون ديگران بازيچه بازيگران اول به دام آرم تو را وانگه گرفتارت شوم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ من از ورع مى و مطرب نديدمى زين پيش هواى مغبچگانم در اين و آن انداخت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE] [TR] [TD]تو بدری و خورشید تو را بنده شدهست[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD]تا بندهی تو شدهست تابنده شدهست [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تنم از واسطه ء دورى دلبر بگداخت جانم از آتش مهر رخ جانانه بسوخت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE] [TR] [TD]تو نیک و بد خود هم از خود بپرس[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD]چرا بایدت دیگری محتسب[/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ به يك كرشمه كه نرگس به خودفروشى كرد فريب چشم تو صد فتنه در جهان انداخت 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE] [TR] [TD]تا بود بار غمت بر دل بیهوش مرا[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD]سوز عشقت ننشاند ز جگر جوش مرا[/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ آسايش دو گيتى تفسير اين دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE] [TR] [TD]امشب سبکتر میزنند این طبل بیهنگام را[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD]یا وقت بیداری غلط بودست مرغ بام را[/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ آئينه ء سكندر جام مى است بنگر تا بر تو عرضه دارد احوال ملك دارا 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ امشب ز غمت میان خون خواهم خفت ....وز بستر عافیت برون خواهم خفت باور نکنی خیال خود را بفرست...........تا در نگرد که بی تو چون خواهم خفت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده