تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تنها شدن یعنی با غم نشست کردن گریاندن چشمام یک گوشه کز کردن (اینو خودم گفتم ببخشید میدونم جالب نیست) 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ نه خواهش مبی کنم خیلی زیبا بود نمى دهند اجازت مرا به سير و سفر نسيم باد مصلا و آب ركناباد 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ دوستان شرح پریشانی من گوش کنید داستان غم پنهانی من گوش کنید 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ دلم بجو كه قدت همچو سرو دلجويست سخن بگو كه كلامت لطيف و موزونست 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد دگران روند و آیند و تو هچنان که هستی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ يارب اين شمع دلفروز ز كاشانه ء كيست جان ما سوخت بپرسيد كه جانانه ء كيست 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تا چند کنیم از تو قناعت به نگاهی یک عمر قناعت نتوان کرد الهی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ يارب آن شاه وش ماه رخ زهره جبين در يك تاى كه و گوهر يك دانه ء كيست 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تا توانی دلی به دست آر که دل شکستن هنر نمیباشد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ دلم ز صومعه بگرفت و خرقه ء سالوس كجاست ديرمغان و شراب ناب كجا 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ این نکته سربسته به هشیار بگویید در بیخبری گوش برآواز خبر باش 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ شراب خورده و خوى كرده مى روى به چمن كه آب روى تو آتش در ارغوان انداخت 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تا کی کشم عتیبت از چشم دلفریبت روزی کرشمه ای کن ای یار برگزیده ... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ همه كارم ز خودكامى به بدنامى كشيد آخر نهان كى ماند آن رازى كزو سازند محفلها 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ انان که خاک را به نظر کیمیا کنند ایا بود که گوشه چشمی به ما کنند 2 لینک به دیدگاه
nice-arch 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ دل ميرود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا كه راز پنهان خواهد شئ اشكارا 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اگر آن ترك شيرازى به دست آرد دل ما را به خال هندويش بخشم سمرقند و بخارا را 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اي دل مباش يك دم خالي ز عشق و مستي وانگه برو كه رستي از نيستي و هستي 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ راز درون پرده ز رندان مست پرس كاين حال نيست زاهد عالى مقام را 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده