sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ تو كز مكارم اخلاق عالمى دگرى وفاى عهد من از خاطرت بدر نرود 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ دردم از يار است و درمان نيز هم دل فداي او شد و جان نيز هم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ مكن به چشم حقارت نگاه در من مست كه آب روى شريعت بدين قدر نرود من گدا هوس سرو قامتى دارم كه دست در كمرش جز به سيم و زر نرود 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ در آستان جانان از آسمان مينديش كز اوج سربلندي افتي به خاك پستي 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ يار مفروش بدنيا كه بسى سود نكرد آن كه يوسف به زر ناسره بفروخته بود 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ ديري ست كه دلدار پيامي نفرستاد ننوشت سلامي و كلامي نفرستاد 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ دل بسى خون به كف آورد ولى ديده بريخت الله الله كه تلف كرد و كه اندوخته بود 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ در خرابات مغان نور خدا ميبينم اين عجب بين كه چه نوري ز كجا ميبينم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ مباحثى كه در آن مجلس جنون مى رفت وراى مدرسه و قال و قيل مسئله بود 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ در اين سراي بي كسي، كسي به در نميزند به دشت پرملال ما پرنده پر نميزند 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ ديدم به خواب خوش كه به دستم پياله بود تعبير رفت و كار به دولت حواله بود 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ درد عشقي كشيده ام كه مپرس زهر هجري چشيده ام كه مپرس 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ سيل است آب ديده و هر كس كه بگذرد گر خود دلش ز سنگ بود هم ز جا رود 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ داني كه به ديدار تو چونم تشنه هر لحظه كه بينمت فزونم تشنه من تشنه آن دو چشم مخمور توام عالم همه زين سبب به خونم تشنه 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ هنر بى عيب حرمان نيست ليكن ز من محروم تر كى سائلى بو 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ دلم بي وصل تو شادي مبيناد ز درد و محنت آزادي مبيناد خراب آباد دل بي مقدم تو الهي هرگز آبادي مبيناد 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ دلى همدرد و يارى مصلحت بين كه استظهار هر اهل دلى بود 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ دست از طلب ندارم تا كام من برآيد يا تن رسد به جانان يا جان ز تن برآيد 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ دل عالمى بسوزى چو عذار بر فروزى تو ازين چه سود دارى كه نمى كنى مدارا 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ از آن وقتي كه ما را آفريدي بغير از معصيت چيزي نديدي خداوندا به حق هشت و چهارت ز ما بگذر شتر ديدي نديدي 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده