تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ شادی مکن ز زادنو شیون مکن ز مرگ زین گونه کسی امدو زین گونه کسی رفت 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ شادی مکن ز زادنو شیون مکن ز مرگزین گونه کسی امدو زین گونه کسی رفت تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ یه بداهه دیگه تا به سر منزل مقصود دگر راهی نیست یاعلی گو وبه پاخیز ،سحرنزدیک است 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ یه بداهه دیگه تا به سر منزل مقصود دگر راهی نیست یاعلی گو وبه پاخیز ،سحرنزدیک است تو را با بیقراری میسرایم تو را با اشک و زاری میسرایم 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ یه بداهه دیگه تا به سر منزل مقصود دگر راهی نیست یاعلی گو وبه پاخیز ،سحرنزدیک است توانگرا دل درویش خود به دست آور که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ توانگرا دل درویش خود به دست آور که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای اوشدو جان نیز هم 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ دردم از یار است و درمان نیز همدل فدای اوشدو جان نیز هم من ار چه در نظر یار خاکسار شدم رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ در ازل بست دلم با سر زلفت پيوند تا ابد سر نكشد وز سر پيمان نرود 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند وَاندر آن ظلمت شب آب حياتم دادند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ دارم اميد برين اشك چو باران كه دگر برق دولت كه برفت از نظرم بازآيد 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ دست از مس وجود چو مردان ره بشوي تا كيمياي عشق بيابي و زر شوي 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ يا رب كجاست محرم رازى كه يك زمان دل شرح آن دهد كه چه گفت و چها شنيد 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ دل و دينم دل و دينم ببرده ست بر و دوشش بر و دوشش بر و دوش دواي تو دواي توست حافظ لب نوشش لب نوشش لب نوش 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ شكر آن را كه تو در عشرتى اى مرغ چمن به اسيران قفس مژده ء گلزار بيار 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ روزها گر رفت گو رو باك نيست تو بمان اي آنكه چون تو پاك نيست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ تا معطر كنم از لطف نسيم تو مشام شمه اى از نفحات نفس يار بيار 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ رندي ديدم نشسته بر خنگ زمين نه كفر و نه اسلام و نه دنيا و نه دين نه حق نه حقيقت نه شريعت نه يقين اندر دو جهان كه را بود زهره اين 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ نسيم در سر گل بشكند كلاله ء سنبل چو از ميان چمن بوى آن كلاله برآيد 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ در اين شب سياهم گم گشت راه مقصود از گوشه اي برون آي اي كوكب هدايت 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ ترسم كه روز حشر عنان بر عنان رود تسبيح شيخ و خرقه ء رند شراب خوار 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده