sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ يك دم نيابي اي واي ، از روزگار ، شادم ساعت بگير ، ساعت ، از روزهاي رفته 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ یاد بادانکه نهانت نظری با ما بود رقم مهر تو بر چهره ی ما پیدا بود 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ دانا به وضع و حال ِ کنونی آگاه از گذشته ی مایی مَه نامه ای که مُهر تو دارد گوید ، دقیق و هوش ربایی 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ یاری اندرکس نمیبینم یاران را چه شد ؟ دوستی کی اخر امد دوستداران را چه شد ؟ 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ درد فراقت صنم روز مرا کرده شام نور بیفشان چو شمع بر سر بالین من 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ درد فراقت صنم روز مرا کرده شامنور بیفشان چو شمع بر سر بالین من نه درویش بی کفن در خاک رفته نه دولتمند برد از یک کفن بیش 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ شد باغ دشنه ، سينه ، از دست اعتمادم عاشق شدن به دستت ، آخر به باد دادم 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ ما چو دادیم دل و دیده به طوفان بلا گو بیا سیل غم و خانه ز بنیاد ببر 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ راه ها بسته است از این برف دست ها خسته است از این برف 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ فاش می گویم و از گفته ی خود دلشادم بنده ی عشقم و از هر دو جهان آزادم 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ مرا می بینی و هردم زیادت می شود دردم تو را می بینم و هردم زیادت می شود میلم... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ مردم بی پناه و بی فردا یخ زدند از هجوم این سرما گاز ، قطع است و نیست راه فرار از زمستان سرد آدم خوار 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ روی خوبست و کمال هنر و دامن پاک لاجرم همت پاکان دو عالم با اوست... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ دارم از زلف سیاهش گله چندان که مپرس که چنان زو شده ام بی سر و سامان که مپرس... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سراغ اين دل آشفته را مگير دگر كه ازتوبوده دوديده زگريه هايم تر 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ راه مردان به خود فروشی نیست در جهان بهتر از خموشی نیست 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ تا توانی دلی بدست اور دل شکستن هنر نمیباشد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ دل مرده و افسرده و گریان شده بودم از درد ِ تو ای دوست ، پریشان شده بودم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده