AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ يا رب مكن از لطف پريشان ما را هرچند كه هست جرم و عصيان ما را 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ آرزو دارم بیایی سوی ما با همان شور و همان عشق و صدا آرزو دارم که بر گورم دَمی اشک بفشانی ، بگیری ماتمی 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ یادگاری می نوشتم کاش رو گلبرگای قرمز می نوشتم عزیزم هر جا باشم بی تو هرگز ........ 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ز دانش ها بشويم دل، ز خود خود را كنم غافل كه سوي دلبر مقبل نشايد ذوفنون رفتن 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ناسروده می میرد دروازه ی سکوت بر لحظه های جاری ما باز است اینک ! ایستاده ست مردی ازسرزمین شعر با دست های خسته و گرم ازتب هجوم 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ مشتاقی و مهجوری دور از تو چنانم کرد کز دست بخواهد شد پایاب شکیبایی 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ یادگار از تو همین سوخته جانیست مرا شعله از توست اگر گرم زبانیست مرا 6 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ای دل بشارتی دهمت محتسب نماند وز می جهان پرست و بت می گسار هم... 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ موج وسودای جنونی کز هوای او بخاست بر سر ان موج چون خاشاک من هر جاییی دوستانی که وقت میکنند تاپیک های دیگه مشاعره رو هم گاهی سری بزنند .. فرقی نداره همه ش مشاعره است 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ یک قوم نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند (فروغی بسطامی) 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ دریغا ، دریغا که بالی ندارم قفس زادم و از برای پریدن 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ دریغا ، دریغا که بالی ندارم قفس زادم و از برای پریدن نشنو ای دوست که غیر از تو مرا یاری هست یا که غیر سر کوی تو مرا کاری هست 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ تا کی از این انکار و شک کان خوشی بین و نمک بر چرخ پرخون مردمک بی نردبان بی نردبان 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ناکرده گناه در جهان کیست بگو... وانکس که گنه نکرد چون زیست بگو.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ولی اکنون پیاده رو شده ای پیش از این ها جزیره ای متروک 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ کار پاکان را قیاس از خود مگیر گرچه ماند در نبشتن شیر شیر 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ روز شب ناموران در قفس سیم و زرند هیچ زندان به نگین ، سخت از خاتم نیست بیدل 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ تو عهد کرده ای که به خون کشانی مرا من جهد کرده ام که به عهدت وفا کنی 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ یک نفر ساده ، چنان سـاده که از سادگی اش می شـــود یک شبـــه پی برد بـه دلدادگی اش 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ نشنو ای دوست که غیر از تو مرا یاری هست یا که غیر سر کوی تو مرا کاری هست جسارتا این بیت از شعر سعدی با "مشنو ای دوست "شروع میشه و نشنو درست نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده