sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ یک قدم سویم نیایی ، بی وفا ! من کجایم ؟ تو کجایی ؟ بی وفا! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ اگر به زلف دراز تو دست ما نرسد گناه بخت پریشان و دست کوته ماست 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ تو را با غیر میبینم صدایم در نمی اید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ دويي را چون برون كردم، دو عالم را يكي ديدم يكي بينم، يكي جويم، يكي دانم، يكي خوانم 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ مرده بدم زنده شدم گریه بدم خنده شدم دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ مگر که شعر من ، آیینه ات نبود ، چرا مرا شکستی و رفتی ، به غیر پیوستی ؟ 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ يار دلدار من ار قلب بدينسان شكند ببرد زود به جانداري خود پادشهش 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون روز شد او بمرد و بیمار بزیست 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ترسم ای مرگ نیایی تو و من پیر شود آنفدر زنده بمانم که ز جان سیر شوم 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من ان خزان زده برگم که باغبان طبیعت برون فکنده ز گلشن به جرم چهره ی زردم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ مكن در جسم و جان منزل كه اين دون است و آن والا قدم زين هر دو بيرون نِه، نه اينجا باش و نه آنجا 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ اگر که بوسه زدم بر خطت ، خطایی رفت که بوسه شد گنه و عهد خویش ، بگسستی 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ یک ذره وفا را به دو عالم نفروشیم هر چند در این عهد خریدار ندارد 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ با آنکه زما هیچ زمان یاد نکردی ای آنکه نرفتی دمی از یاد کجایی؟ 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ترسم ای مرگ نیایی تو و من پیر شوم انقدر زنده بمانم که ز جان سیر شوم نمیخواد پاک کنید پست هاتون رو خو.عیب نداره چند تا با هم جواب بدیم. 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من بي مي ناب زيستن نتوانم بي باده كشيد بار تن نتوانم من بنده آن دمم كه ساقي گويد يك جام دگر بگير و من نتوانم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ مكن تو گوش به حرف كسي كه بد عمل است اگر چه باشد آن فتنه گر ، تو را مادر 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ رو سر بنه به بالين تنها مرا رها كن ترك من خراب شبگرد مبتلا كن 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ناهید خوشکله چه زود رسیدی به فریاد دل شکسته ی من دلم گرفته بود که نا امیدی شدی دوای قلب خسته ی من 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ نازم به آن شهامت و جرئت کز فرط آن ز ترس ، جدایی صادق تر از تو ، من نشناسم رو راستی ، بدون ریایی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده