sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ مگر که شعر من ، آیینه ات نبود ، چرا مرا شکستی و رفتی ، به غیر پیوستی ؟ 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ يونسي ديدم نشسته بر لب درياي عشق گفتمش چوني جوابم داد بر قانون خويش 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ شما که احساس ندارید بگم آهای آدمکا تو گل خونه ی قلبتون عطر گل یاس ندارید 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ دهقان قضا بسي چو ما كشت و درود غم خوردن بيهوده نميدارد سود 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ دانا به وضع و حال ِ کنونی آگاه از گذشته ی مایی مَه نامه ای که مُهر تو دارد گوید ، دقیق و هوش ربایی 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ ياري اندر كس نمي بينم ياران را چه شد دوستي كي آخر آمد دوستداران را چه شد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ دلی نبود ازین عاشقان که نشکستی به سرخی ِ گل ِ آن گونه های ناز، قسم ! 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ مخمور جام عشقم ساقي بده شرابي پر كن قدح كه بي مي مجلس ندارد آبي 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ یک شب از شهر زمستان آمدی از میان ِ باد و باران آمدی دست هایت سرد و مو پر برف بود بر لبان تو هزاران حرف بود 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ در كارگه كوزه گري رفتم دوش ديدم دوهزار كوزه گويا و خموش ناگاه يكي كوزه برآورد خروش كو كزه گر و كوزه خر و كوزه فروش 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ شكوه خواجه ي غلطان و اختياريّه حضور ِ جاري ِ پير هرات را ديدم مزار جامي و خواجه موفق و واعظ جلال مسجد و اوج صلات را ديدم 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ من نخواهم كرد ترك لعل يار و جام مي زاهدان معذور داريدم كه اينم مذهب است 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ تجربه کردم امید ، نا امید است ! حاصل ِ یک عمر، همین موی سپید است ! تجربه کردم امیدی به بشر نیست در دل سنگیش به جز میل ِ به شر نیست ! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ تا نگرید طفلک حلوا فروش دیگ بخشایش کچا آید به جوش؟ 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ تو را من چشم در راهم شباهنگام که میگیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی وزان دل خستگانت راست اندوهی فراهم تو را من چشم در راهم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ مطرب ميخانه دوش نكته دلكش سرود باده چشيدن خطاست، باده كشيدن رواست 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ می رسد روزی که شرط عاشقی دلدادگیست آنزمان هر دل فقط یک بار عاشق می شود 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ دست هایت سرد و مو پر برف بود بر لبان تو هزاران حرف بود 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ مردان عشق را به هیاهو چه عادت است؟ رندان روزگار خموشی گزیده اند 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ در آستان جانان از آسمان مينديش كز اوج سربلندي افتي به خاك پستي 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده