felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ دوست آن است که بگیرد دست دوست .... در پریشان حالی و درماندگی .... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ یاد بگذشته به دل ماند و دریغ نیست یاری که مرا یاد کند 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ دلبری از تو دلبستگی از من .... عاشقی از تو وابستگی از من ... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ نمی دانم چه می خواهم بگویم زبانم در دهان باز بستست 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ تا توانی دلی به دست آور .... دل شکستن هنر نمی باشد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ درون ِ آینه هایی به وسعت ِ شب و این اضطراب ِ بی پایان نگاه کن هر دو دندان ِ نحس ِ خود را آماده کرده اند تا بر گلوی ِ کوچک ِ آوازت چون خنجری به تندی ِ آتش فرو برند ! 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ دل من یه روز به دریا زد و رفت پشت پا به رسم دنیا زد و رفت 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ تمام روزنه ها بسته است برمن ، آه ! زمرگ پنجره و قد کشیدن دیوار 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ رندان سلامت ميكنند جان را غلامت ميكنند مستي ز جامت ميكنند مستان سلامت ميكنند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ دلم گرفت ز دل تنگی مداوم باغ دلم گرفت زخاموشی قناری زار 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ رواق منظر چشم من آشيانه توست كرم نما و فرود آ كه خانه خانه توست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ تنهاتر از ندای تو ، امروز نشنیده ام به گوش ، ندایی 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ يارب سببي ساز كه يارم به سلامت بازآيد و برهاندم از بند ملامت 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ تجربه کردم دَم ِ تیغ ِ عسس را تجربه کردم بهار ِ در قفس را 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ اي پادشه خوبان داد از غم تنهايي دل بي تو به جان آمد وقت است كه بازآيي 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ یه عده بچه میخوابن توی خیابونای شهر روی کارتن یا رو زمین با چشمایی که پُر آبن 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ نباشد همي نيك و بد پايدار همان به كه نيكي بود يادگار 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ رها کنید مرا تا کنار چشمه ی آب بشویم ازتن آیینه ، زنگ گرد و غبار 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ روزها فكر من اينست و همه شب سخنم كه چرا غافل از احوال دل خويشتنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده