Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ یک سال دیگر آمد دنیا عوض نشد چیزی به غیر پیرهن از ما عوض نشد 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ یک سال دیگر آمد دنیا عوض نشدچیزی به غیر پیرهن از ما عوض نشد دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شدو جان نیز هم 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ میروی و گریه می آید مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ دستت اگرچه نقص گرفته ست هم دست ِ دست های دعایی کیهان ٰ اگرچه با تو جفا کرد خود ، آیه ی شکست جفایی 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ در کوی نیک نامان مارا گذر ندادند گر تو نمی پسندی تعیر ده قضا را 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ از حُبٌ ِ نام و جاه ، به دوری دور از بلای زرد طلایی هر چند ، هر دو چشم تو بسته ست بینا به لطف خاص ِ خدایی 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ یاد روزی که به عشق تو گرفتار شدم از سر خویش گذر کرده سوی یار شدم 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ مرا که از رخ او ماه در شبستان است کجا بود به فروغ ستاره پروایی 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ یاد روزی که به عشق تو گرفتار شدم از سر خویش گذر کرده سوی یار شدم 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ مکدر است دل آتش به خرقه خواهم زد بیا ببین که کرا می کند تماشایی (حافظ) 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ یک شبی با زنده ای غمخوار باش ور نه بر روی مزارش زار نالیدن چه سود 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ درودی چو نور دل پارسایان بدان شمع خلوتگه پارسایی (حافظ) 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ ياد باد انكه سر كوي تو ام منزل بود ديده را روشني خاك درت حاصل بود 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ درقحطي ِ معشوق ومي وساقي و مطرب دل ، بسته ي تصنيف ِ خوش آهنگ ِ « نجيب » است 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ تا چند بسته ماندن در دام خود فریبی با غیر آشنایی، با آشنا غریبی؟ 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ يارم چو قدح به دست گيرد بازار بتان شكست گيرد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ درین دنیا ندیدم غیر پاییز اگر مرگ آیدم ، آید بهارم 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ مرا دردي ست اندر دل كه گر گويم زبان سوزد وگر پنهان كنم ترسم كه مغز استخوان سوزد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ دل ِ عاشق درین دنیا ببازد به زیر چرخ آبی ، گُل گدازد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده