AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ نازنينا ما به ناز تو جواني داده ايم ديگر اكنون با جوانان ناز كن با ما چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ آرزو دارم به یادم جام می بر زمین ریزی ، نوازی چنگ و نی 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ ياران موافق همه از دست شدند در پاي اجل يكان يكان پست شدند 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ دلم گرفت ز دل تنگی مداوم باغ دلم گرفت زخاموشی قناری زار 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ روزها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غاقل از احوال دل خویشتنم 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ می صوفی افکن کجا می فروشند که در تابم از دست زهد ریایی 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ یک دو جامم دی سحرگه اتفاق افتاده بود وز لب ساقی شرابم در مذاق افتاده بود... 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ در این دنیا کسی بی غم نباشد اگر باشد بنی ادم نباشد 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ دل كه از ناوك مژگان تو در خون مي گشت باز مشتاق كمان خانه ابروي تو بود 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ دگر جلال ازین روزگار ، شِکوه مکن که با غزل ، دهن ِ طعنه زن چه خوش بستی ! 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم رهایم کردو رفت 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ تا نگردي اشنا زين پرده رمزي نشنوي گوش نا محرم نباشد جاي پيغام سروش 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ شادی ندارد آنکه ندارد به دل غمی آن را که نیست عالم غم، نیست عالمی 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ یخ زدند از هجوم این سرما مردم بی پناه و بی فردا 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ اگر بینی که نابینا و چاه است اگر خاموش بنشینی گناه است 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ تهی دستم و بی ثمر مثل پاییز برایت به جز شعر ِ کالی ندارم 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ مکن به چشم حقارت نگاه در من مست که نیست معصیت و زهد بی مشیت او... 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ و کوهسنگی خانه ی دیگر من است با چمن های سبزش و فواره های پریشانش و کوهی که هزار افسانه دارد و سنگ قبری تنها یادگار از یک انتحار تاریخی 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد دوستی کی اخر امد دوست داران را چه شد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ در این سکوت های شبانه روشن ترین طلوع ِ صدایی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده