AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ رندان تشنه لب را آبي نميدهد كس گويي ولي شناسان رفتند از اين ولايت 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ تمام روزنه ها بسته است برمن ، آه ! زمرگ پنجره و قد کشیدن دیوار 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ روزها گر رفت، گو رو، باك نيست تو بمان اي آنكه چون تو پاك نيست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ تنها دوراه مانده به دریا : یک راه ، درخوابْ گم شدن وآواز ِ سبز ِ مستی ازخویشتن شنیدن راه دگر، یک خودکُشی به نیّت ِ آبی یک خودکشی به نیت ِ آزادی یک خودکشی به نیت دریا 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ اسرار ازل را نه تو داني و نه من وين خط مقرمط نه تو خواني و نه من هست از پس پرده گفتگوي من و تو چون پرده برافتد نه تو ماني و نه من 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ نشان ِ درد ِ من ، ازرنگ ِچهره ام پیداست که رنگ گندم و کاه است ، نی به رنگ انار 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ رفت در ظلمت شب آن شب و شبهاي دگر هم نگرفتي دگر از عاشق آزرده خبر هم نكني دگر از آن كوچه گذر هم بي تو اما به چه حالي من از آن كوچه گذشتم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ من ازتناسب باران وخاک می گویم مرا به قطع درختان خشک باغ ، چه کار؟ 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ رنگ آهن محو رنگ آتش است ز آتشي ميلافد و آتش وش است شد ز رنگ و طبع آتش محتشم گويد او من آتشم من آتشم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ من ازتبار سپید مسیح وبودایم نه ازقبیله ی مردان سرخ پوش شکار کسی که عاشق لبخند های احساس است چه گونه دست بَرد سوی سنگ وآهن ودار؟ 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ رندي حافظ نه گناهي ست صعب با كرم پادشه عيب پوش 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ شمیم خیس چمن با ستاره ها آمیخت خطوط فاصله پیوست درشب باران 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ ني من منم، ني تو تويي، ني تو مني هم من منم، هم تو تويي، هم تو مني من با تو چنانم اي نگار ختني كاندر غلطم كه من توام يا تو مني 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ یا ساقیا ، باده خانه ات روشن نام خوبت ، گریز اهریمن سرد ِ سردم ، زباده ، گرمم کن سخت ِ سختم ، دوباره نرمم کن 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ نيلگون چشم فريب انگيز رنگ آميز تو چون سپهر نيلگون دارد سر افسونگري از غم رويت بسان شاخه نيلوفرم اي تو را چشمي به رنگ شعله نيلوفري 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ یک شب از شهر زمستان آمدی از میان ِ باد و باران آمدی دست هایت سرد و مو پر برف بود بر لبان تو هزاران حرف بود 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ در خزان هجر گل، اي بلبل طبع حزين خامشي شرط وفاداري بود غوغا چرا ؟ 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ ورده نسیم ، سردرآغوش بهار پیراهنی ازشکوفه، تن پوش بهار گلْ نقره ی اشک ریزد ازدیده ی ابر باغ افق سبز، غزلْ نوش بهار 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ رو سر بنه به بالين تنها مرا رها كن ترك من خراب شبگرد مبتلا كن 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ نسیم شوق به دامان برگ ها آویخت زخاک ، برق نگه جَست درشب باران 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده