ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ در این دنیا تک و تنها شدم من گیاهی در دل صحرا شدم من:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ نخستین بار گفتش کز کجایی؟ بگفت از دار ملک آشنایی... 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ یک سرنوشت سه حرفی؛ خالی ست در کنج جدول فکر مرا کرده مشغول این راز از روز اوّل آنجا زنی گریه می کرد با کودکان گرسنه در دود و خاکستر این جا مردی ست بر پای منقل 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ لازمه ی عاشقیست رفتن و دیدن ز دور ....... ور نه ز نزدیک هم رخصت دیدار هست 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ تو ای پروانه عاشق، تلاش خود به آتش کن که من از گرمی پروانه می سوزم، پر خود را 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ ای آفتاب آهسته نه پا در حریم یار من... ترسم صدای پای تو خواب است وبیدارش کند 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ در عشق او گر صادقی باید بسوزی خویشتن در شعله ی عشقش دلا،پروانه شو، پروانه شو 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ ولی رادمردان و وارستگان نبازند هرگز به مردارها... 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ ابلهی دید شتری به چرا / گفت نقشت همه کژ است چرا 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ از خون دل نوشتم نزديك دوست نامه انّي رأيتُ دهراً مِن هجركَ القيامه 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ هان ای عزیز فصل جوانی به هوش باش در پیری از تو هیچ نیاید به غیر خواب... 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ با چشم ادب نگر پدر را/از گفته ی او مپیچ سر را 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ از آن مرد دانا دهان دوخته ست که بیند که شمع از زبان سوخته ست... 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سربه مهر به عالم سمرشود 7 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ در مذهب طريقت خامي نشان كفرست آري طريق دولت چالاكياست و چستي 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ در مذهب طريقت خامي نشان كفرستآري طريق دولت چالاكياست و چستي بیتی از فردوسی بزرگ: یکی نامدار از میان مهان/ چنین گفت با پهلوان جهان 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ نفحات صبح دانی ز چه روی دوست دارم که به روی دوست ماند که برافکند نقابی... 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ یا رب چه غمزه کرد صراحی که خون خم با نعره های قلقلش اندر گلو ببست (حافظ) 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ تا رفتنش ببینم و گفتنش بشنوم از پای تا به سر همه سمع و بصر شدم... 2 لینک به دیدگاه
patrick 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ من بهر جمعیتی نالان شدم جفت بدحالان و خوشحالان شدم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده