master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ تا با غم عشق تو مرا کار افتاد بیچاره دلم در غم بسیار افتاد 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ دیدار شد میسر و بوس و کنار هم از بخت شکر دارم و از روزگار هم 3 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ دل دردمند ما را که اسیر توست یارا به وصال مرهمی نه چو به انتظار خستی... 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ دوستان در پرده می گویم سخن گفته خواهد شد به دستان نیز هم 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من چه در پای تو ریزم که خورای تو بود سر نه چیزیست که شایسته پای تو بود... 2 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا رادردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا اعتمادی نیست بر کار جهان بلکه بر گردون گردان نیز هم 3 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من مست و تو دیوانه ما را که برد خانه صد بار ترا گفتم کم خور دوسه پیمانه 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ هر دو عالم یک فروغ روی اوست گفتمت پیدا و پنهان نیز هم 3 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ مرا میبینی و هر دم زیادت میکنی دردم ترا میبینم و هر دم زیادت میشود میلم 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ ما بیغمان مست دل از دست داده ایم همراز عشق و همنفس جام باده ایم 3 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد ان اشنا کرد 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ دیدی دلا در آخر پیری و زهد و علم با من چه کرد دیده معشوقه باز من 7 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ نوش دارویی بعد از مرگ سهراب امدی بیوفا این زودتر می خواستی حالا چرا 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ او به خونم تشنه و من بر لبش تا چون شود کام بستانم از او یا داد بستاند ز من (حافظ) 7 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ نو بهار است در ان کوش که خوشدل باشی که بسی گل بدهد باغ و تو در گل باشی 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ یا رب آن آهوی مشکین به ختن بازرسان وان سهی سرو خرامان به چمن بازرسان... 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ یا رب آن آهوی مشکین به ختن بازرسانوان سهی سرو خرامان به چمن بازرسان... نی نی تو نه مشت روزگاری ای کوه نی ام ز گفته خرسند 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ در غم ما روزها بی گاه شد روزها با سوزها همراه شد... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده